Foto: Printscreen/ABC News
Alek Boldvin u novom intervjuu za En-Bi-Si kroz suze tvrdi da nije povukao oroz na pištolju na snimanju filma “Rđa”, kada je ubijena direktorka fotografije Halina Hačins.

Intervju u celosti biće sutra emitovan a glumac je novinaru Džordžu Stefanopulosu otvorio dušu i naveo “da mu nije jasno kako je pravi metak dospeo na set”.

– U scenariju ne piše da treba da se povuče oroz – kaže u kratkom trejleru Stefanopulos Boldvinu.

– Pa, nije ni povučen. Ja nisam povukao obarač – kaže glumac, a na dalje insistiranje novinara, Boldvin ističe da nikada ne bi uperio pištolj u nekoga i povukao oroz.

Takođe, glumac je naveo da mu nije jasno kako je pravi metak dospeo na set.

– Neko je stavio pravi metak u pištolj. Metak koji nije trebalo da se nađe na setu – dodao je Boldvin.

Kroz suze je govorio o koleginici Halini Hačins koja je tragično nastradala u nesreći i tome koliko su je svi voleli i poštovali. Na pitanje novinara 63-godišnji glumac odgovara da je ovo najgora stvar koja mu se desila u životu.

Podsećamo, kako su ranije penosili mediji, u tužbi stoji da prema scenariju nije bilo potrebno da se puca iz pištolja, da je odgovornost tragedije i glumčeva. Navodeći da je Boldvin trebalo sam da proveri da li pištolj ima bojevu municiju, a ne da se oslanja na tvrdnju pomoćnika režisera.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments