AUTO EXPERT NA PORTALU NS UŽIVO: Popularni Instagram magazin od sada na našem sajtu!

       

Auto Expert je Instagram magazin koji je za vrlo kratko vreme privukao veliku pažnju lokalne javnosti. Ljubitelji automobila revnosno prate rad Milana Inđića i Ivana Stanivukovića, a od danas njihove tekstove možete čitati na portalu NS Uživo.

Šta je Auto Expert?

Novosađani čiji hobi čine automobili brzo su se upoznali sa radom ove Instagram stranice. Reč je o vrsti Instagram magazina koji uz autentične fotografije i video sadržaj svojoj publici predstavlja neke od najzanimljivijih i najpopularnijih četvorotočkaša na našim putevima.

Inicijalno svoj rad na terenu započeli su u Novom Sadu, a sada uspešno pokrivaju teritoriju Srbije i Crne Gore.

View this post on Instagram

Zato što ovakve modele na tlu Evrope nemamo priliku da vidimo i doživimo često, prava je ekskluziva sresti se sa ovakvim modelom, upoznati ga i predstaviti. Cadillac kao proizvođač automobila uvek je smatran za visoku, luksuznu, klasu automobila u kojem su se vozile ličnosti američkog ''podzemlja'' o kojem smo gledali u filmovima Godfather, Good Fellas, Casino, American Gangster… Na fotografijama je model Cadillac Eldorado Biarritz koji se proizvodio u periodu od 1971 do 1976. godine i bio je pravi prestiž tog vremena. Bio je dostupan u verzijama motora od 7.7 i 8.2L zapremine i trostepenim automatskim menjačem. Kako su karoserije modela iz tog doba bile izuzetno teške, vešanje je bilo meko pa se auto karakteristično ljuljao u krivinama i pri zaustavljanju što je davalo neku notu elegancije u kretanju ovih krstarica. 📸@autoo_expert ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Follow @autoo_expert ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

A post shared by Auto Expert (@autoexpertmagazine) on

Saradnja sa portalom NS Uživo

“U zajedničkoj želji da lokalnom auditorijumu pružimo kvalitetan i jedinstven sadržaj, došli smo na ideju da Auto Expert postane zasebna rubrika u okviru portala NS Uživo, uz potencijal i plan da jednog dana preraste u samostalni sajt.” – rekao je Milan Inđić.

U nedostatku kvalitetnog medijskog pokrića novosadske automobilske scene, verujemo da će upravo ovaj koncept saradnje nadomestiti želju mnogih vlasnika, kolekcionara i hobista. Pored portala aktivnosti Auto Expert-a moćićete kao i do sada da pratite na istoimenom Instagram nalogu, ali i na nalogu portala NS Uživo.

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: