Auto Expert je Instagram magazin koji je za vrlo kratko vreme privukao veliku pažnju lokalne javnosti. Ljubitelji automobila revnosno prate rad Milana Inđića i Ivana Stanivukovića, a od danas njihove tekstove možete čitati na portalu NS Uživo.

Šta je Auto Expert?

Novosađani čiji hobi čine automobili brzo su se upoznali sa radom ove Instagram stranice. Reč je o vrsti Instagram magazina koji uz autentične fotografije i video sadržaj svojoj publici predstavlja neke od najzanimljivijih i najpopularnijih četvorotočkaša na našim putevima.

Inicijalno svoj rad na terenu započeli su u Novom Sadu, a sada uspešno pokrivaju teritoriju Srbije i Crne Gore.

https://www.instagram.com/p/B54jTh6Hy8H/

Saradnja sa portalom NS Uživo

“U zajedničkoj želji da lokalnom auditorijumu pružimo kvalitetan i jedinstven sadržaj, došli smo na ideju da Auto Expert postane zasebna rubrika u okviru portala NS Uživo, uz potencijal i plan da jednog dana preraste u samostalni sajt.” – rekao je Milan Inđić.

U nedostatku kvalitetnog medijskog pokrića novosadske automobilske scene, verujemo da će upravo ovaj koncept saradnje nadomestiti želju mnogih vlasnika, kolekcionara i hobista. Pored portala aktivnosti Auto Expert-a moćićete kao i do sada da pratite na istoimenom Instagram nalogu, ali i na nalogu portala NS Uživo.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments