Foto: Ustupljena fotografija

Bački Zoo vrt osnovan je u avgustu 2021. godine i nastao je iz ljubavi prema domaćim životinjama. Ovde možete da dovedete decu, kako na radionice tako i radi bolje spoznaje domaćih životinja. Ove godine roditelje i mališane, dan nakon Uskrsa, u ponedeljak, 17. aprila, očekuje takmičenje iz tri segmenta

Kako je naš sagovornik rekao za NS Uživo, ovo nije klasični zoo vrt. To je edukativni centar. Bave se edukacijom dece, a u odnosu sa životinjama i prirodom. Zoo stanari su isključivo domaće životinje. Sezonu ove godine otvaramo za Uskrs, jer smo tada pripremili nekoliko zanimacija za decu, ali i odrasle. Pravo učešća na takmičenju imaju sva deca. Takmičenje će se sastojati iz više segmenta. Prvi vid nadmetanja biće za najlepše ofarbano jaje, drugi deo takmičenja podrazumevaće tucanje jajima. Treći deo odnosiće se na polivače, stari običaj, već zaboravljen. 

Foto: Ustupljena fotografija

Program počinje u 11.00 časova, na adresi Laze Kostića 135 u Kovilju. Ulaz je uvek besplatan, a donacija za hranu životinjama je vaša slobodna volja.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments