Foto: Instagram, 0lga_archery / screenshot

Već duže vreme, cene stanova u Beogradu postale su paprene, ponajviše zbog činjenica da u prestonici Srbije imamo sve veći broj Rusa i Ukrajinaca, koji su ovde našli utočište. Upravo je reakcija jedne Ruskinje na cenu mesečnog zakupa stana u Srbiji, postala hit na društvenim mrežama.

Olga, kako se zove devojka, preselila se iz Moskve za Beograd zajedno sa svojim partnerom, a nakon duže potrage za stanom, to im je i pošlo za rukom. Cena – prava sitnica, “samo” 950 evra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olga (@0lga_archery)

Svoju sreću podelila je sa korisnicima Instagrama u vidu snimka. U objavi iznad videa, napisala je i gde se stan nalazi.

“Idemo u naš stan! Nema više beskućnika u Beogradu. 40 minuta hoda od centra, prelepa oblast, 2 sobe: spavaća soba + dnevni boravak sa kuhinjom, balkon, od bonusa: balkon i parking mesto za skuter”, napisala je ona iznad objave na kojoj se vidi kao pleše po stanu dok izlazi na terasu.

Foto: 0lga_archery / Instagram

U nekoliko storija koje je potom podelila na svom nalogu, ona je objasnila kako je došlo do toga da stan plaćaju toliko, te i kakve su bile reakcije Srba na tu visinu krije.

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
zoki
02/11/2022 14:51

Ma malo joj uzeli , trebali su da joj uzmu bar 2000 evra mesecno . Ne znam zasto je svim rusima bitno da zive u centru grada. Malo mi je ovo poznato . Na zapadu ljudi beze iz centra grada i zive u humanijim sredinama a mi i rusi samo da smo sto blizi centru .

Dario
02/11/2022 14:58

Bljuc je toalet papir, a ne novinski izvor.