Foto:PRITNSCREEN/YOUTUBE
Jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase otkrio je u svom poslednjem videu na Jutjubu da se preselio iz Srbije u Amsterdam zbog pretnji koje je dobijao posle smrti koleginice Kristine Kike Đukić.

– Otišao sam iz Srbije, vrlo verovatno trajno. Dobijao sam pretnje od toga da će me prebiti do toga da će me ubiti. Jednostavno nisam mogao da se nosim sa tim pritiskom. Preselio sam se u Amsterdam. Trenutno sam u stanu kod mame i tate. Prodao sam Ferarija, kupio sam stan u Amsterdamu. Dok mi se starn ovde sređuje živim kod mame i tate – rekao je Baka i dodao:

– Nisam više mogao da se nosim sa tim. Gde god idem ljudi me gledaju, ko zna šta ko misli zbog svega što je bilo. Ljudima nije bitno da li sam kriv ili ne za bilo šta, samo žele da me napadaju i optužuju. Ne znam šta će dalje da bude. Nemam nikakav plan. Ne znam da li ću snimati za Jutjub. Ne osećam se više kao da želim da snimam, drugo moram da počnem da radim neki posao običan i da zaradim za život ovde, pošto je ovde živeti skupo. Neću snimati za Jutjub jer mi oduzima mnogo vremena, jer ne zarađujem ništa zbog toga što više nemam ni sponzore, nikakvu zaradu, ni monetizaciju sve mi je ukinuto”, rekao je u svom videu na Jutjubu Bogdan Ilić.

Podsetimo, nakon smrti Kristine Kike Đukić koja je izvršila samoubistvo, mnogi su prste uperili upravo u Baku koji je sa njom pre nekoliko godina imao ozbiljan sukob.

Bogdan Ilić je dao izjavu u odeljenju za Viskotehnološki kriminal MUP o svim poznatim okolnostima u vezi sa smrću Kristine Đukić, koja je koristila nadimak Kika na društvenim mrežama.

nsuzivo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments