Onlajn šampionat Battle Net biće održan po drugi put u Novom Sadu u nedelju 27. decembra sa početkom u 17 časova. Među mnogobrojnim učesnicima, rukavice će ukrstiti i mlade nade našeg grada.


Battle Net Championship možete pratiti OVDE ili na zvaničnom Jutjub kanalu ove organizacije.


Battle Net Championship je jedinstveni onlajn turnir u K1 i kikboksu. Nastao je u želji da promoviše borilačke talente Srbije i regiona. Turnir ima profesionalni i amaterski segment takmičenja. Ideja se rodila u vreme izolacije usled globalne pandemije korona virusa, čije su posledice ostavile dubok trag na sve aktivnosti domaćeg sporta.

Idejni tvorci ovog projekta su naši sugrađani Branislav Babić, Neven Simjanovski i proslavljeni kikboks trener, osnivač Ronin Carnage brenda Miša Bačulov.

– Ova godina bila je ozbiljan izazov za sve aktere u sportu. Borci i igrači konstantno su morali da se adaptiraju na promene, dok su treneri bili primorani da traže nove solucije kako bi uspešno obavljali svoj posao u nepoznatim okolnostima. – rekao je Miša Bačulov.

– Usled pandemije, veliki broj aktivnosti je bio otkazan, a naročito one koje su po svojoj prirodi trebale da budi realizovane pred publikom. Tu prvenstveno mislim na takmičenja, koja su prilika da borci demonstriraju svoju spremnost, promovišu sebe i svoj klub, ali i da ostvare zaradu na račun učešća i ostavernog uspeha. – izjavio je Bačulov.

Iz svih navedenih razloga Bačulov, Babić i Simjanovskisu došli su na ideju da pokrenu projekat Battle Net. U kontrolisanim uslovima, poštujući sve propisane mere u cilju prevencije širenja virusa, stvorena je platforma koja borcima i gledaocima daje priliku za pravo sportsko uživanje.

– Prvi turnir bio je pilot, napravljen da bismo svoju ideju testirali u praksi. U tom trenutku nismo imali sponzore, nismo imali podršku medija, događaj nije bio emitovan na televiziji. Sada je situacija znatno drugačija. Iako i ovog puta postoji taj “pilot” karakter, sama organizacija je daleko ozbiljnija. Projekat je dobio podršku grada Novog Sada, portal NS Uživo je medijski prijatelj šampionata, dok je Industrija mesa Matijević naš generalni sponzor. Sam događaj biće emitovan na nekom od Arena sport kanala, o čemu ćete biti naknadno obavešteni – kazao je Bačulov.

On ističe da je veliki broj učesnika upravo iz našeg grada, na čega su organizatori posebno ponosni. Kompletan spisak boraca možete pogledati OVDE.

Merenje telesne mase učesnika u Battle Net turniru biće održano u subotu u 16 časova u restoranu Showroom, nakon čega sledi konferencija za medije.
Svi zainteresovani za saradnju sa organizacijom, svoj predlog saradnje mogu poslati na [email protected]

nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Neko neko
24/12/2020 22:46

O ne, ne želite da pokrenete Battle Net, tužiće vas Blizzard i nokautirati u prvoj rundi…