Foto: Svetlana Topličević i Metafora studio

Prvi prodajni bazar u organizaciji lokalnog brenda “Metafora studio” i paba “Škripa”, očekuje vas 14. maja umesto 7. maja kako je prvobitno najavljeno, u Jevrejskoj 1 u Novom Sadu.

Neki od lokalnih brendova koji će izlagati su “Lavirint art”, “Štrapacirung vintage and sh”, “Dotted by Jovana”, “Oposum bags” i mnogi drugi.

-Radujem se što nakon skoro dve godine izlažem i to baš na ovom bazaru koji se održava prvi put na jednom od meni omiljenih mesta u gradu. Uvek se napunim pozitivnom energijom na bazarima ovog tipa gde sam okružena koleginicama kreativkama, i ljudima koji prepoznaju i podržavaju naš rad. Svi se uvek potrudimo da atmosfera bude super, i da se svi dobro zabavimo, kako mi izlagači tako i posetioci. Pošto se ovaj bazar održava u Škripi, ljubitelji crafta će pored umetnosti, pažljivo odabranih vintage i handmade modnih komada moći da uživaju i u velikom izboru pića iza kojih stoje domaći proizvođači, oko čega sam kao veliki ljubitelj domaćeg crafta dodatno uzbuđena! – rekla je Jovana, osnivač i kreator brenda “Dotted by Jovana”.

Foto: Dotted by Jovana

Ona je takođe naglasila da će na njenom štandu posetioci kao i uvek moći da pronađu mnoštvo slatkih ilustracija u vidu setova stikera, cegera, printova kao i nekoliko originalnih radova i slika na platnu. Takođe, po prvi put organizuje malu tombolu za sve devojke koje posete njen štand i upišu se na spisak, a neko će posle ovog bazara osvojiti i jedan strava Dotted paketić.

Bazar će trajati od 15.00 do 21.00 čas, a dobrodošli su svi koji žele da se sjajno zabave, popiju dobro pivo, ali i da podrže male, lokalne biznise.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments