Najmlađi izdanak porodice Brković, mlađani “student” Brajan  hrabrim koracima nastavlja porodičnu tradiciju, pa tako on i ekipa odlučiše da blokiraju most, pa USTAŠE i dođoše da se sukobe sa srpskom policijom i da maltetiraju Novosađane.

Kako je Brajan napisao na društvenin mrežama, on i njegova malobrojna svita Đilasovih pudlica u subotu će pokušati da blokiraju Most slobode. Možda bi neko od pravnika trebalo da ih uputi u činjenicu da se najava blokade saobraćajnica najavljuje u policiji, a ne na Tviteru.

Brajanovci izgleda nisu čuli za nenaslinu komunikaciju i za nornalne načine političkog delovanja. Kako i da čuju kada su učili od onih koji su 2000. godine iz skupštine iznosili fotelju, palili zgradu javnog servisa i prebijali novinare. Osim one “kakav deda takav unuk”, ovde bismo mogli primeniti i izreku, “ne pada iver daleko od klade”.

Ipak građani će subotu i sami moći da vide kako deluje politika Đilasovih batinaša i vandala. Pitamo se da li je Brajan plaćen da izazove haos, jer kako bi moglo da se nazove drugim rečima blokiranje najprometnijeg mosta u gradu i maltretiranje pristojnih građana.

 

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Ja iz Novog Sada
01/12/2021 22:21
  1. Hrabri huškači. Trebalo bi hrabrost za poziv na linč i da potpišu.