Foto: AP Greg Derr, Facebook/Ana Walshe

Brajan Volš, umetnički prevarant iz Masačusetsa koji je trenutno iza rešetaka zbog dovođenja u zabludu policijske istrage o nestanku svoje žene, optužen je za njeno ubistvo, saopštio je u utorak Okružni tužilac Norfolka.

-Okružni tužilac Norfolka Majkl Morisi najavljuje izdavanje naloga za ubistvo zbog smrti Ane Volš (39), nestale iz Kohaseta od Nove godine ili približno tog datuma – navodi se u saopštenju.

-Nalog je izdat od Okružnog suda Kvinsi danas, 17. januara 2023. godine; izvođenje optužbe može biti sutra u 9 sati ujutru u zavisnosti od dostupnosti advokata odbrane.

Ana Volš (39), poslednji put je viđena u ranim jutarnjim satima 1. januara 2023. godine, ubrzo nakon što je dočekala Novu godinu sa svojim mužem i njihovim zajedničkim prijateljem Gemom Mutluom, piše Fox News.

Mutlu je kasnije rekao za lokalnu novinsku stanicu VBZ da „nije bilo nikakvih naznaka bilo čega osim proslave Nove godine“.

Apsolutno nije bilo naznaka da se te noći mogla desiti bilo kakva tragedija, nestanak ili bilo šta drugo – rekao je on.

Brajan Volš je navodno rekao policiji da je Mutlu napustio iznajmljeni dom para na putu do glavnog sudije Kušing u Kohasetu oko 1:30 ujutro, a njegova supruga ga je poljubila za rastanak samo nekoliko sati kasnije pre nego što je navodno otišao u zajedničkom automobilu.

danas.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments