Foto: Screenshot/IG/milosvucevic_odbrana

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević uputio je povodom Božića čestitku beogradskom nadbiskupu i metropolitu Ladislavu Nemetu. U čestitki se kaže:

„Preuzvišeni gospodine nadbiskupe,

Srdačno Vam čestitam nastupajući blagdan Rođenja Hristovog.

Vama, Vašem sveštenstvu i vernicima od srca želim da nastupajući praznik bude nadahnuće za srećniju i lepšu budućnost zasnovanu na međusobnom poštovanju, toleranciji i da u sebi nosimo radost zajedničkog življenja.

Želim Vam puno Božjeg blagoslova, uspeha u radu i da radost prazničnog veselja podelite sa svojim vernicima i svim ljudima dobre volje u miru, zdravlju i ljubavi.“

Čestitka ministra odbrane pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević uputio je povodom Božića čestitku pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije koji ovaj veliki praznik slave po gregorijanskom kalendaru. U čestitki se kaže:

„Svim pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i njihovim porodicama koji slave najradosniji hrišćanski blagdan Božić po gregorijanskom kalendaru, iskreno upućujem najsrdačnije čestitke.

Ovo je prilika da se srca ljudi otvore i ispune radošću i dobrotom našeg Gospodina Isusa Hrista. Želim vam puno Božjeg blagoslova, uspeha u radu i da praznične dane provedete u miru, ljubavi, zdravlju i sreći.“

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Милош Вучевић (@milosvucevic_odbrana)

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments