Foto: novosadskisajam

Četvrta Auto moto berza, od 16. do 18. septembra održava se u Auli, halama i na otvorenom prostoru Novosadskog sajma. Posetioce očekuju test i polovna vozila po povoljnim cenama, a izložbeni segment biće upotpunjen vozilima na električni pogon.

Neće izostati ni “odl timeri”, izložba modifikovanih vozila i opreme. Predstaviće se auto moto klubovi i udruženja. Najatraktivniji deo programa biće tuning i drift, kao i Street Fight akrobacije koje će obeležiti zatvaranje moto sezone. Posebna izložbena i programska celina biće izložba kamiona i prateće opreme, kao i takmičenje vozača.

Prema najavama izlagača, za posetioce se priprema odličan izbor polovnih automobile, a veliko interesovanje očekuje se za vozila na električni pogon.

Postavka motora vodećih svetskih brendova i mogućnost kupovine po pristupačnim cenama, biće dopunjena obeležavanjem kraja moto sezone. Novosađani će biti u prilici da vide veliki defile dvotočkaša kroz grad, a po njihovom dolasku na Novosadski sajam počeće Street Fight – takmičenje u akrobacijama na motociklima, uz muzički program.

Ugrađeni spojleri, niskoprofilne gume, povećane performanse automobila, sportska sedišta, još atraktivnije personalizovana kola u odnosu na prethodne godine, biće izložena u kategoriji modifikovanih “custom” vozila. Uvek interesantan za publiku, Tuning Styling, donosi takmičenje u više kategorija, a priprema se i Drift Show, koji publika s nestrpljenjem iščekuje.

Auto i moto klubovi i udruženja iz Srbije i regiona, promovisaće aktivnosti sa ciljem da okupe bivše, sadašnje i buduće vozače, kolekcionare i entuzijaste.

Auto moto berza traje od petka, 16. do nedelje, 18. septembra. Kapije Novosadskog sajma će za publiku biti otvorene od 10 do 20 časova. Cena pojedinačne ulaznice je 300 dinara, a prodaja će biti  organizovana na blagajnama Novosadskog sajma.

Dodatna pozivnica je više od 300 pripremljenih poklona za posetioce sa kupljenim ulaznicama.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments