Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Početak maja meseca, obeležen je lepim vremenom i sunčanim danima. Novosađane kao i svake godine u ovom periodu očekuju brojna dešavanja u gradu a jedan od njih jeste omiljena “Cvetna pijaca”

Četvrta Novosadska cvetna pijaca, biće održana u petak i subotu, 6. i 7. maja na platou ispred Spensa.

Sugrađanima i sugrađankama će se predstaviti proizvođači cveća, sadnica i opreme za hortikulturu, proizvođači meda i hrane. Izlagači su pripremili raznovrsnu ponudu sezonskog cveća, sadnica četinara i lišćara, kaktusa, perena, opreme za sadnju i baštu, nešto zdravo i slatko i slano, tako da vas pozivamo da nas posetite i pronađete nešto za sebe i svoje najmilije.

Prema rečima organizatora iz pokreta gorana Novog Sada, cilj ovog događaja je da se promovišu mali proizvođači i da im se omogući da predstave svoje proizvode svim sugrađanima. Kroz ovakav vid promocije različitih profila izlagača i proizvođača, omogućeno im je da unaprede svoju ponudu, plasiraju svoje proizvode, ostvare poslovnu saradnju sa ostalim proizvođačima i da promovišu svoju delatnost.

 

Foto: Promo

Naredna “Cvetna pijaca” planirana je za 13. i 14. maj. Organizatori pozivaju sve građane/ke i medije da posete treću prolećnu “Novosadsku cvetnu pijacu” i pronađu nešto za sebe i svoje najmilije, urede svoje balkone i vrtove i da uživaju u cvetnom platou.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments