Foto: "Ciklonizacija"

Danas na teritoriji Novog Sada biće izveden jutarnji tretman sa zemlje. Početak je u 4.30 časova, a obuhvatiće Sunčani kej, Štrand i Ribarsko ostrvo.

Takođe danas  u večernjim u večernjim časovima tretmani sa zemlje će biti izvedeni u naseljima Futog, Veternik, Adice i Limani.

Istog dana u večernjim časovima biće izvedeni tretmani iz aviona u Novom Sadu i Somboru. Na teritorijni Novog Sada obuhvatiće zaštitnu zonu uz Dunav od Begečke jame do Štranda i zaštitnu zonu od Klise do Subića. U Gradu Somboru planirane su zaštitner zone Kolut, Bezdan, Bački Breg i Bački Monoštor. Istovremeno sa zemlje će biti izvedeni tretmani u naseljima Sombor, Bački Breg, Kolut, Bezdan, Bački Monoštor i vikend naseljima Korlatoš, Šebešfok, Daražifok i Kenđija.

Foto: Medical News Today

U petak planirani su tretmani na teritori Grada Novog Sada i opštine Sremski Karlovci. U jutranjim časovima, od 4.30h, startuje tretman sa zemlje koji će obuhvatiti Centar, Dunavski park, Beogradski kej i Stari grad.

U večernjim časovima avio tretman će obuhvatiti zaštitnu zona uz Dunav od Mačkovog spruda do i u Sremskim Karlovcima. U večernjim časovima, od 20.30 časova biće ozveden i tretman sa zemlje koji će obuhvatiti naselja Petrovaradin, Sremska Kamenica, Novi i Stari Ledinci, Bocke, Budisava Sremski Kralovci i Banstol.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments