Sedmoro ljudi povređeno je u udesima koji su se u nedelju dogodili u Novom Sadu.

Prvi udes dogodio se u 13:26 časova u Petrovaradinu, u Reljkovićevoj ulici kod broja 36, gde je došlo do lančanog sudara tri vozila. U ovoj nezgodi su povređeni žena stara 69 godina i muškarac star 49 godina koji su nakon zbrinjavanja na licu mesta dobili upute za Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine u slučaju da dođe do pogoršanja tegoba.

Hitna pomoć je intervenisala i na Mišeluku u 15:58 časova gde je motociklista pao sa motora. Muškarac star 33 godine je nakon pružene pomoći na licu mesta prevezen u svesnom stanju na odeljenje hirurgije Urgentnog centra.

Treća nezgoda je bila u 16:12 časova u Kaću, na uglu ulica Žarka Jovića i Svetozara Miletića. U sudaru kombija i automobila su povređeni muškarac star 81 godinu i dve devojke stare 22 godine. Svi su nakon pružene pomoći na licu mesta prevezeni u Urgentni centar.

Četvrti udes bio je u 17:01 čas na Bulevaru Jovana Dučića kod broja 19. U ovoj nezgodi je oboren biciklista star 20 godina koji je nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezen na odeljenje hirurgije Urgentnog centra KCV-a.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments