Foto: CafeMom.com

Gloria Vilijams već godinama radi pedikir i manikir najpoznatijim damama, poput Opre Vinfri, Mišel Obame, Džulije Roberts i Lejdi Gage. Ona veruje da boja laka za nokte koju žene najčešće biraju mnogo govori i o njihovoj ličnosti.

Evo šta je Vilijams, nakon tri decenije karijere, zaključila o tome kakav utisak ostavljate u zavisnosti od vašeg izbora laka za nokte.

Crveni lak za nokte

Žene koje se odlučuju za klasični crveni manikir su samouverene, hrabre i nezavisne. Ne boje se da rizikuju-

Ružičasti lak za nokte

Ako najrađe birate neku od nijansi roze boje, verovatno ste skloni da udovoljavate ljudima. Volite da se ljudi oko vas osećaju prijatno i da su srećni. Romantični ste i ženstveni.

Nude lak za nokte

Žene koje se uglavnom odlučuju za nežne nijanse laka u boji kože obično igraju na sigurno i ponašaju se vrlo zaštitnički. Savršen je izbor za one koji ne vole da se ističu.

Foto: Source Beauty

Crni ili tamniji lakovi za nokte

Tamne nijanse noktiju biraju odvažne i kreativne žene koje vole da rizikuju i ne pridaju previše pažnje o tome što drugi misle o njima.

Beli lak za nokte

Žene koje vole beli lak na noktima vole da budu doterane i polažu veliku pažnju svom izgledu. Verovatno imaju i uredan dom koji karakteriše minimalističko uređenje.

Francuski manikir

Preferirate prirodan izgled, a verovatno volite da se osećate ženstveno i senzualno.

Nail art

Manikir sa šljokicama, nokti u šarenim bojama i upečatljiv nail art znači da ste slobodnog duha, ne tražite tuđe odobravanje, a poslovno ste preduzetni i sposobni.

Foto: Nails by Mets

Usklađen manikir i pedikir

Odabir iste boje laka za nokte na rukama i stopalima takođe može mnogo reći o vašoj ličnosti. Volite da držite sve pod kontrolom.

yahoo.com/nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments