Foto: Pexels

Postoji 12 horoskopskih znakova, koji imaju različite osobine, neke manje a neke više omražene. U studiji koju je sproveo časopis Smithsonian otkriveno je da je koji jue to najređi horoskopski znak.

Prema ovom istraživanju Jarčevi se smatraju najređim znakom horoskopa, jer prema podacima, najmanje rođendana se slavi 25. decembra i 1. januara, odnosno na katolički  Božić i Novu godinu, a to su datumi Jarčeva čija vladavina traje od 22. decembra do 20. januara. Takvi podaci drastično smanjuju broj horoskopskih Jarčeva u poređenju s drugim znakovima.

Ova studija je otkrila je da se najviše ljudi rodi između juna i novembra što znači da je tokom decembra, januara i drugih hladnih meseci začeto najviše dece. To i ima smisla jer smo tokom zime više kod kuće.

Foto: Lola magazin

S druge strane, jedan pripadnik vodenih znakova, smatra se najčešćim znakom horoskopa. To je Škorpija. To takođe ima smisla s obzirom na činjenicu da će se svako ko je začet na kraju vladavine Jarčeva, verovatno roditi krajem oktobra, na vrhuncu vladavine Škorpija koja traje od 23. oktobra do 21. novembra.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments