Podrška navijača Liverpula i Junajteda Kristijanu Ronaldu; foto: Profimedia / MIKE EGERTON / PA IMAGES, EPA/PETER POWELL / RINGIER KOMBO
U okviru 30. kola Premijer lige, igra se veliki engleski derbi između Liverpula i Mančester junajteda.

Utakmicu je obeležio izostanak Kristijana Ronalda koji je doživeo veliku tragediju pošto mu je na porođaju supruge preminulo dete, dečak, dok se devojčica, bliznakinja, rodila zdrava.

Radi toga, na “Enfildu” se uz gromoglasan aplauz zaorila čuvena pesma navijača Liverpula “You’ll never walk alone”, ali ovoga puta kao poruka podrške igraču rivala, Ronaldu. Taj događaj desio se u sedmom minutu jer je taj broj upravo simbol koji se vezuje za Portugalca.

Pokazali su navijači Liverpula klasu, mada su neposredno pre tog sedmog minuta primili gol nakon kog je skoro došlo do fizičkog obračuna Davida de Hee i Trenta Aleksandera-Arnolda.

Poslali su poruku navijači, zajedno Mančesterovi i Liverpulovi, Ronaldu koji danas nije mogao da pomogne svojim saigračima.

Nedugo nakon aplauza i himne za portugalskog napadača usledili su zvižduci za jednog fudbalera Junajteda, Pola Pogbu koji je u 10. minutu napustio igru zbog povrede.

blic.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments