Foto: Arena Cineplex

Bioskop „Arena Cinepleks“ i ove godine obeležava Dan zaljubljenih sa publikom uz romantične filmove, pregršt poklona i jedinstveno iskustvo koje će vaše leptiriće u stomaku zavrteti za 360 stepeni.

Svi posetioci će u utorak, 14. februara, imati priliku da dožive jedinstveno iskustvo snimajući 360° video u holu bioskopa u periodu od 19 do 21:30 časova.

Pred centralnu projekciju od 20 časova izvlačiće se dobitnici zanimljivih poklona koje su pripremili prijatelji ove večeri.

Najsrećniji će kući poneti neka od najukusnijih vina iz Vinarije Kovačević.

„LOFT – Coffee & Food“ bar je pripremio pravi hedonistički paket za dvoje u njihovom udobnom i predivnom restoranu, a „Celer superfood & coffee“ svoj jedinstveni zdravi i ukusni paket, takođe za dvoje.

Neko od vas dobiće na poklon „refresh“ tretmane za kosu koje daruje „Loft Parrucchieri by Petar Kostić“, kozmetičke preparate od „Unitech-a“, vaučere sa popustom na venčane fotografije od foto studija „Pixels“, vredne poklone od škole jezika „Liberta“, a cvećara Viridis doneće najlepše mirise u „Areni Sinepleks“ svojim prelepim buketima koji su takođe poklon za najsrećnije.

Ovogodišnji Dan zaljubljenih možete provesti uz neke od sjajnih naslova kao što su “Šta ljubav ima s tim?”, “Titanik: 25 godina 3D”, “Čarobni Majk: Poslednji ples”, “Čovek po imenu Oto”, “Kit”, “Asteriks i Obeliks: Srednje kraljevstvo”, “Usekovanje” i mnoge druge.

Ne propustite priliku za potpuno uživanje u sjajnim filmovima i zabavnom snimanju videa koji će ovaj Dan zaljubljenih učiniti posebnim.

Ulaznice za sve filmove za 14. februar su u prodaji na blagajnama bioskopa „Arena Cinepleks“!

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments