Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Prolećni ciklus cvetnih pijaca se nastavlja istim tempom, danas i sutra biće održana peta Novosadska cvetna pijaca na platou ispred SPENS-a

– Cilj nam je da promovišemo male proizvođače i da im omogućimo da predstave svoje proizvode našim sugrađanima. Kroz ovakav vid promocije različitih profila izlagača i proizvođača, omogućavamo da unaprede svoju ponudu, plasiraju svoje proizvode, ostvare poslovnu saradnju sa ostalim proizvođačima i da promovišu svoju delatnost – rekli su organizatori.

Na dobro poznatoj lokaciji, plato ispred SPENS-a, svim posetiocima će se predstaviti proizvođači cveća, sadnica i opreme za hortikulturu, proizvođači meda i hrane.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

– Izlagači su spremni i ima ih još više prijavljenih tako da smo proširivali kapacitete cvetne pijace. Naši izlagači su pripremili raznovrsnu ponudu sezonskog cveća, sadnica četinara i lišćara, kaktusa, perena, opreme za sadnju i baštu, nešto zdravo i slatko i slano, tako da vas pozivamo da nas posetite i pronađete nešto za sebe i svoje najmilije – stoji u saopštenju.

Radno vreme Novosadske cvetne pijace je u petak od 8.30 do 19.00 časova, a u subotu od 8.00 do popodnevnih sati.

Dodatne informacije mogu se dobiti preko sajta (http://pokretgorana.org.rs/), facebook stranice (https://www.facebook.com/pokretgorana/), instagram profila kao i u medijima.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments