Foto: shutterstock
Danas, tačno u 18.35 časova je mlad Mesec u vodenom znaku Ribe, a astrolozi nagoveštavaju da je ovo najmoćniji dan u godini. Astronumerolog Ružica Kralj otkrila je šta nas očekuje tokom dana.

Kako je danas jedan od najmoćnijih datuma u godini, astrolozi su saglasni da možemo da ostvarimo svoje snove. Pred nama je magičan dan u kojem se snovi pretvaraju u stvarnost.

– Mlad Mesec u Ribama, sa Jupiterom u konjukciji, donosi i nove i srećne početke. Nagoveštava i velike promene, dan novog buđenja. Probudite se konačno, ali u stvarnosti, ne samo u snovima. Svu vašu pozitivnu energiju usmerite na pravi put i imajte cilj. Cilj je i vaš uspeh. Zaboravite na iluziju, jer ovo je stvarnost. Merkur i Saturn će se takođe konačno sresti i oni nam donose ozbiljnost i prave odluke. Vreme promena i transformacije, upravo je sada. Neke tajne iz prošlosti upravo biće otkrivene, a druge ce doći.Vreme Riba i duhovnosti, prisustvo Boga u nama i oko nas, konačno probudiće svet. Samo iskrenost, rad, red i disciplina biće nagrađeni, sve drugo je propast i prošlost. Svi želimo mir i slobodu, kao i novo doba, a mir je tu samo kada je mir – objasnila je ona.

Informer/nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments