Foto: Shutterstock

Pun Mesec u Lavu nam donosi preokrete u ljubavnim, partnerskim, poslovnim i porodičnim odnosima. Kako je Lav dominantan znak biće burnih reakcija kao i umanjene pažnje, tj. koncentacije. Može da donese i nesanicu. Sada su svi tipovi odnosa na ispitu. Kako će se pun Mesec u Lavu odraziti na horoskopske znakove:

Ovan

Vama donosi novu tajnu ljubav u život. To može da dovede do prekida veza, pa i brakova. Slobodnim Ovnovima savetuje se oprez jer osoba preko puta vas nije iskrena.

Bik

Donosi vam napete situacije u porodici. Dolazi do svađa pogotovo sa starijom ženskom osobom. Sa partnerom je takođe napeta situacija.

Blizanci

Na prvom mestu oprez u saobraćaju! Pažnja i kocentracija vam je umanjena. Ako želite promenu posla sačekajte do 15. februara.

Rak

Preispitivanje emocija. Partner oseća da nešto nije okej. To mu stvara nervozu koji vi osećate. Samo iskren razgovor vam može pomoći.

Lav

Vaš pun Mesec! Izaziva vam prelivanje emocija koje vi teško kontrolišete. Budi vam potrebu da odmah sada sve menjate.

Devica

Promene na poslu. Sledi vam napredak i mnogo bolja pozicija, ali ljubomora i spletkarenje kolega vam unose nemor.

Vaga

Zauzete Vage su na milimetar da učine preljubu. Razmislite o svemu i da li je to toliko jako kako vam se čini. Stavite na vagu šta gubite, a šta dobijate.

Škorpija

Odražava vam se na polje posla. Bićete uvučeni u klupko ogovaranja gde ćete pokušati da se opravdate, ali uz burne reakcije što vas može dovesti u težu poziciju. Savet je da kontrolišete reakcije jer vec 10. februara stvari, tj. energija je potpuno drugačija.

Strelac

Vama se budi želja za trenutnom promenom. Putovanje je odlična opcija!

Jarac

Imate duboku potrebu da menjate svoj stav prema seksualnosti i da pokušate nešto drugačije.

Vodolija

Aktivira vam se polje partnerstva. To dovodi do burnih svađa koje koje se mogu završiti razlazom. Zato što pre povedite razgovor sa partnetom.

Ribe

promene na poslu ali pozitivne. Očekujte poziv za posao za koji ste skoro aplicirali. Ponuda će biti i više nego dobra. Srećno!

Novosti.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments