Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Srbiji danas malo hladnije i oblačno sa kišom koja se premešta na istok, tako da na zapadu i severu Srbije padavine prestaju pre podne. Na planinama iznad 900 mnv će padati sneg u prvom delu dana. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak oko normale ujutru i u porastu tokom dana. Minimalna temperatura od 2 do 6 stepeni, a maksimalna od 5 u Leskovcu do 9 u Negotinu. Uveče suvo, a samo ponegde na istoku slaba kiša.

Novom Sadu malo hladnije i oblačno, a ujutru prestaje kiša. Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale i u porastu. Minimalna temperatura 3, a maksimalna oko 7 stepeni. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 4 stepena.

Vreme narednih dana

petak hladnije jutro sa retkom pojavom slabog prizemnog mraza. Tokom dana malo toplije nego u četvrtak. Na severu i zapadu promenljivo oblačno i sunčani intervali, a u centralnim i južnim predelima oblačnije sa malom šansom za poneku kap kiše.

Minimalna temperatura od -1 do 4 stepena, a maksimalna od 8 do 12 stepeni. Uveče suvo.

subotu hladno jutro i moguća magla i slab mraz. Tokom dana promenljivo oblačno uz malo sunčanih intervala i sumaglicu. Krajem dana naoblačenje dolazi sa juga i usloviće slabu kišu na zapadu i jugu Srbije. U nedelju oblačno i hladnije sa slabom kišom, a na planinama sa snegom. Ponegde u nižim predelima može biti susnežice. U ponedeljak suvo.

(MONDO)

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments