Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

U Srbiji danas jutro malo hladnije i ponegde maglovito ili sa niskim oblacima i sumaglicom. Tokom dana duži sunčani periodi sa malo oblaka i toplije u odnosu na utorak. Vetar slab južni i jugoistočni, u južnom Banatu umeren. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 2°C do 8°C, a maksimalna od 15°C do 20°C.

U Novom Sadu ujutru je moguća magla ili sumaglica. Tokom dana sunčani periodi sa malo oblaka i toplije u odnosu na utorak. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna oko 17°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 10°C. U Subotici ujutru je moguća magla ili sumaglica. Tokom dana sunčani periodi sa malo oblaka i toplije u odnosu na utorak. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna oko 16°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 9°C.

Vreme narednih dana

U četvrtak jutro ponegde maglovito ili sa sumaglicom, a tokom dana sunčani periodi i toplije od proseka, mada uz stepen-dva manju dnevnu temperaturu nego u sredu. Malo više oblaka biće na severu Vojvodine. Vetar slab, ujutru južni, a popodne severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 3°C do 9°C, a maksimalna od 14°C do 19°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 7°C do 11°C. U petak i za vikend malo niža temperatura uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Postoji mala mogućnost za kratkotrajnu kišu u petak ujutru. Za vikend suvo prema današnjoj prognozi.

mondo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments