Foto:Shutterstock

Vodolija je simbol slobode, znak koji ruši granice i svakog dana proživaljava novu avanturu. Ona čuva i neguje sebe, svoju dušu i principe, a ovu snagu i poletnost probudiće i u vama.

Vodolija je vazdušni znak i njeno godišnje doba je zima. Osobe koje su rođene u ovom znaku slave rođendan između 20. januara i 19. februara.

Dakle, kraj januara i gotovo čitav februar pripadaju našim dragim Vodolijama. I upravo u ovom periodu desiće se zaista lepe i neverovatne stvari za sve Vodolije. U ovom periodu ćete nizati mnogobrojne uspehe, bilo kojim poslom da se bavite. Jednostavno, sve će vam polaziti za rukom. Takođe, bićete voljeni i srećni i zaista ćete uživati u svakom trenutku. I volećete kao nikada do sada, jednostavno – bićete ludi od ljubavi.

Ali pre nego što kažemo šta vas očekuje, moramo navesti nekoliko bitnih karakteristika svake Vodolije, zbog kojih ste i zaslužile da dočekate svoju sreću. Naime, Vodolije su veoma pravedne i iskrene osobe i sve u životu rade na pošte način. Možda na prvi pogled izgledaju hladno i bezosećajno, ali su one samo oprezne i ne dopuštaju osećanjima da imaju preveliki uticaj na njihov razum. Malo ko može da kaže da ih poznaje u potpunosti, jer su one zaista čudne i nepredvidljive. Ali sa druge strane sve Vodolije su veoma energične i sposobne i uvek su spremne da se bore za svoje ciljeve i za svoju sreću. Poznate su i po svojoj intuitivnosti i u stanju su da osete ljude i događaje pre nego što se oni zaista i dogode.

IZVOR: SHUTTERSTOCK

Takođe su veoma unikatne i pune su genijalnih rešenja, pa se veoma lako snalaze u svakoj situaciji. Vodolije su takođe veoma humane i spremne su da pomognu drugim ljudima u bilo kakvoj situaciji. One su istrajne, iskrene, otvorene i hrabre. One ne mogu da zamisle život ako se protiv nekoga ne bore i nešto ne stvaraju. I upravo zato ova godina će ih nagraditi za sve ono što su do sada radile, naročito u periodu njihove vladavine. Vodolije su takođe izuzetno dobri prijatelji i jako su zabavne. Vodolije vole da se druže i veoma lako stiču nove prijatelje.Nastavak na sledecoj strani…

Uvek su spremne da pomognu i da pruže ruku prijateljstva svakome ko to zatraži.

Upravo zbog svih ovih divnih osobina, možemo reći da u narednom periodu koji dolazi, Vodolije mogu da očekuju mnogo uspeha na svim poljima. Prvo moramo reći da će vaša karijera zaista biti na vrhuncu. Sve ono što ste do sada radili i u šta ste ulagali napokon će se isplatiti, naročito onim Vodolijama koje se bave privatnim biznisom. Samim tim i vaše finansije će biti na zavidnom nivou.

Upravo zahvaljujući boljem finansijskom stanju, moćićete da se posvetiti svojoj porodici i svojim prijateljima, a to je ono što najviše i volite. Postoji velika mogućnost da u mesecu vaše vladavine odete na jedno divno putovanje, koje će vam dobro doći jer ćete napuniti svoje baterije za predstojeće poslovne poduhvate. Moramo reći da će Vodolije u ovom periodu zaista biti uspešne i da će im sve polaziti za rukom. Za uspehe koje postižete možete da se zahvalite i svom zdravlju, koje je zaista na zavidnom nivou. Ono što se preporučuje u mesecu vaše vladavine, jeste da povedete samo računa o fizičkim aktivnostima i da se više krećete.

Foto: Pixabay

Ovi zimski dani će biti ispunjeni i suncem, tako da lepo vreme možete da iskoristite za šetnju i izlete. I na kraju, imamo za vas i nekoliko reči o ljubavi, a to je ono što većinu vas zanima. Naime, sve slobodne Vodolije će u ovom periodu biti zapažene i zaljubljene, jer će svojim šarmom uspeti da zavedu svaku osobu koju požele. Ovo se naročito odnosi na ženu Vodoliju, koja je jedna od najlepših pripadnica Zodijaka i koja svojim šarmom zavodi i sve ostavlja bez daha. Sve slobodne Vodolije će u ovom mesecu uživati u flertu i avanturama, a mnoge će se i zaljubiti i ta veza može potrajati.

Za Vodolije koje su zauzete, možemo reći da vas očekuje puno lepih iznenađenja od strane vašeg partnera i puno strastvenih trenutaka. Vi ćete u ovom periodu jednostavno uživati uz svog partnera i samim tim neće vam biti ništa u životu teško. Za Vodolije koje su u dugim vezama možemo reći da postoji velika mogućnost da se u mesecu vaše vladavine odlučite i za brak. Dakle, drage naše Vodolije, sledi vam jedan zaista fantastičan mesec, koji morate iskoristiti na najbolji mogući način.

Potrebno je samo da budete opuštene i lepe, kao što i jeste, i da iskoristite svaku priliku koju vam život pruža. Sreća koja će vas pratiti u ovom periodu sigurno će se nastaviti i u narednim mesecima. Ostaje vam samo da sačekate i da se uverite u sve što smo napisali, a nama za kraj ostaje da svim Vodolijama poželimo srećan rođendan!

neko-bitan.com

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments