Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Minimalna jutarnja temperatura od 3°C do 8°C, a maksimalna od 14°C na severu do 20°C na jugu Srbije.

U subotu promenljivo oblačno vreme sa smenom sunčanih i kratkotrajnih kišnih intervala uz moguće lokalne pljuskove popodne. Vetar slab do umeren južni i jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 3°C do 8°C, a maksimalna od 14°C na severu do 20°C na jugu Srbije. Uveče je moguća kiša ponegde. Temperatura u 22h od 8°C do 12°C.

Beograd: U subotu promenljivo oblačno vreme sa smenom oblačnih i sunčanih intervala uz moguću kratkotrajnu kišu ili lokalni pljusak popodne. Vetar slab do umeren južni i jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 8°C, maksimalna do 17°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 12°C.

Niš: U subotu relativno toplo i promenljivo oblačno vreme sa smenom oblačnih i sunčanih intervala uz moguću kratkotrajnu kišu. Vetar slab do umeren južni i jugozapadni. Pritisak ispod normale. Jutarnja temperatura 6°C, maksimalna do 19°C. Uveče suvo.

Užički region: U subotu promenljivo oblačno vreme sa smenom sunčanih i kratkotrajnih kišnih intervala uz moguće lokalne pljuskove popodne. Vetar slab do umeren južni i jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 3°C do 7°C, a maksimalna od 15°C do 17°C. Na Zlatiboru i Tari promenljivo oblačno sa kišom povremeno i najviše 10°C na 1000
mnv.

VOJVODINA: U subotu promenljivo oblačno vreme sa smenom sunčanih i kratkotrajnih kišnih intervala uz moguće lokalne pljuskove popodne. Vetar slab do umeren južni i jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 4°C do 6°C, a maksimalna od 14°C na severu do 17°C na jugu Vojvodine. Uveče je moguća kiša ponegde. Temperatura u 22h od 9°C do 11°C.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Novi Sad: U subotu promenljivo oblačno vreme sa smenom oblačnih i sunčanih intervala uz kratkotrajnu kišu. Vetar slab do umeren južni i jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna 16°C. Uveče je moguća kiša. Temperatura u 22h oko 10°C.

Subotica: U subotu promenljivo oblačno vreme sa smenom oblačnih i sunčanih intervala uz povremenu kišu. Vetar slab do umeren južni i jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna 14°C. Uveče je moguća kiša. Temperatura u 22h oko 9°C.

Vreme narednih dana: U nedelju malo svežije i pretežno oblačno vreme sa kišom povremeno. Mogući su kratkotrajni sunčani intervali. Vetar slab severni, istočni, ili promenljivog pravca. Pritisak oko normale na severu i malo ispod normale na jugu. Minimalna jutarnja temperatura od 5°C do 9°C, a maksimalna od 14°C na severu do 17°C na jugu Srbije. Uveče je moguća kiša
ponegde. Temperatura u 22h od 8°C do 12°C.

U ponedeljak svežije i pretežno oblačno vreme sa kišom povremeno. Biće malo kratkotrajnih sunčanih intervala. U utorak i sredu promenljivo oblačno i nestabilno vreme sa povremenom kišom, ali i sunčanim intervalima.

mondo

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments