Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo vreme, a posle podne u brdsko-planinskim predelima može se desiti lokalni razvoj dnevne oblačnosti, ali će se zadržati suvo vreme.

Vetar slab promenljiv ili severnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 5°C do 14°C, a maksimalna dnevna od 24°C do 27°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 14°C do 20°C, saopštio je RHMZ.

U Vojvodini u sredu pretežno sunčano uz slab lokalni razvoj oblaka tokom dana. Vetar slab promenljiv ili severnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 10°C do 12°C, a maksimalna dnevna od 25°C do 27°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 16°C do 18°C.

U Novom Sadu u sredu duži sunčani periodi uz slab lokalni razvoj oblaka tokom dana i toplo. Vetar slab promenljiv ili severnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 12°C, a maksimalna do 26°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 18°C.

Vreme narednih dana

U četvrtak pretežno sunčano i još toplije uz slab lokalni razvoj oblaka na jugozapadu i jugu Srbije. Vetar slab južnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 8°C do 15°C, a maksimalna dnevna od 27°C do 30°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 16°C do 23°C. U petak sunčano i vrlo toplo uz maksimalne temperature do 30°C. Od vikenda postepeno niža temperatura i promenljiva oblačnost uz moguće ređe kratkotrajne lokalne pljuskove. Blaže osveženje stiže sa severozapada.

alo.rs/mondo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments