Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Minimalna temperatura od 11°C do 16°C, a maksimalna od 29°C do 32°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 20°C do 23°C.

U Srbiji danas sunčano i vrlo toplo tokom dana u svim predelima sa temperaturama oko ili malo iznad 30°C. Vetar slab jugoistočni i južni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 11°C do 16°C, a maksimalna od 29°C do 32°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 20°C do 23°C.

Vojvodini danas sunčano i vrlo toplo. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 12°C do 14°C, a maksimalna oko 30°C u svim predelima. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 21°C do 23°C.

Novom Sadu danas sunčano i vrlo toplo. Vetar slab jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 14°C, maksimalna do 30°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 22°C.

Vreme narednih dana

petak prolazna promenljiva oblačnost uz malo niže temperature tokom dana i moguću šansu za slabe padavine sporadično. Na severu može ostati suvo tokom većeg dela dana uz sunčane periode, a na jugu i u centralnim predelima veća šansa za padavine u popodnevnim časovima. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 14°C do 17°C, a maksimalna od 26°C do 29°C. Uveče moguća kiša na jugu i u centralnim krajevima. U subotu pretežno sunčano i toplo uz razvoj slabe prolazne oblačnosti, uglavnom na jugu i jugoistoku Srbije. U nedelju i ponedeljak sunčano i vrlo toplo sa temperaturama malo iznad 30°C.

mondo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments