Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Vremenska prognoza za 23. avgust najavljuje kišu!

Samo na severu Srbije može ostati suvo tokom većeg dela dana. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 16°C do 20°C, a maksimalna od 21°C do 24°C. Uveče ponegde kiša i pljuskovi. Temperatura u 22h od 17°C do 20°C.

U Vojvodini

Oblačno ali i suvo sa vrlo malo sunčanih intervala, moguća je pojava kratkotrajne kiše ili lokalnih pljuskova po Sremu i na jugu Banata. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 16°C do 18°C, a maksimalna od 23°C do 24°C. Uveče pretežno suvo, a ponegde kiša u Banatu. Temperatura u 22h od 18°C do 20°C.

U Novom Sadu se očekuje isto vreme, vetar slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura 18°C, a maksimalna oko 24°C. Uveče pretežno suvo. Temperatura u 22h 19°C.

U sredu promenljivo oblačno i malo toplije nego u utorak ali i dalje nestabilno sa kišom i lokalnim pljuskovima uglavnom u centralnim i južnim krajevima uz malo sunčanih intervala. Na severu pretežno suvo uz više sunčanih časova i znatno manju šansu za pojavu kiše ili lokalnih pljuskova. Vetar slab severni i severozapadni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 16°C do 19°C, a maksimalna od 23°C do 26°C. Uveče ponegde kiša i pljuskovi. Temperatura u 22h od 18°C do 21°C.

Foto: Shutterstock

U četvrtak i petak sve toplije i uz razvoj slabe do umerene oblačnosti i sunčane periode tokomdana sa manjom šansom za kišu i  pljuskove. U petak u centralnim i jugozapadnim predelima popodne i predveče su mogući pljuskovi sa grmljavinom. Za vikend u svim predelima sunčano i vrlo toplo sa temperaturama malo iznad 30°C.

mondo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments