Foto: budihuman.rs

Vest o teško bolesnom dvogodišnjaku Viktoru Stanisaljeviću kome treba 110.000 evra za lečenje potresla je Srbiju i građani su masovno počeli da skupljaju novac. Međutim, njegova majka je juče iznenada zaustavila akciju jer je, kako je navela, došlo do potpunog preokreta.

Ona se uveliko sprema da odvede svoje dete u inostranstvo na lečenje.

– Dragi ljudi, juče se desilo čudo! Hvala svima do neba! Nemojte uplaćivati više novca i slati SMS jer smo sakupili deo koji nam je potreban za početak. Onaj iznos koji stoji kao cilj je bio za kliniku u Filadelfiji koja je na kraju koštala mnogo više. Stanite sa uplatama jer se desilo nešto za šta smo izgubili svaku nadu. Kada dobijem potvrdu definitivno sve ću vam ispisati – napisala je žena na Instagramu.

Po društvenim mrežama se pojavila informacija da je Viktor dobio priliku da se besplatno leči u bolnicu Saint George u Memfisu. Da je zaista pitanje vremena kada će krenuti na lečenje, potvrdila je i njegova majka.

– Ne znam kako bi se zahvalila. Osim ogromne novčane pomoći koju smo dovbili za jedan dan, tolika količina pozitivne energije, toliko molitve, toliko lepih reči. Sigurna sam da je sve to doprinelo tome da nas prime na ovu kliniku. Još nekoliko dana da izdržimo. Sutra zakazujemo razgovor za vizu i rezervišemo let. Viktor će dobijati transfuzije, trombociti su mu užasno niski, ali dobiće i njih ako bude bilo potrebe. Doktori ga ovde pomno prate svaki dan i mislim da će sve da prođe kako treba – napisala je majka.

telegraf.rs/nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments