Učenik 8.razreda Osnovne škole “Sveti Sava” u Bačkoj Palanci D.K, koji je juče povređen u incidentu na času fizičkog vaspitanja, pušten je na kućno lečenje

Mladići koji su juče oko 16 časova u dvorištu Osnovne škole u Bačkoj Palanci pretukli D. K. (15) učenika osmog razreda identifikovani su na osnovu video snimaka na ustanovi. Radnik obezbeđenja je rekao policiji da jedan od dvojice napadača je bivši učenik škole.

Policija je obavila razgovor sa maloletnikom u prisustvu roditelja na okolnosti napada.

Učenik 8.razreda Osnovne škole “Sveti Sava” u Bačkoj Palanci D.K, koji je juče povređen u incidentu za vreme nastave, pušten je na kućno lečenje, potvrdili su za Tanjug u Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine u Novom Sadu (Dečja bolnica).

– Dečak star 15 godina ima više zadobijenih povreda, od kojih je jedna telesna povreda šake, i nakon zbrinjavanja pušten je na kućno lečenje – izjavila je PR Dečje bolnice, dr Andrea Ðuretić.

Dečak je povređen juče u 16.10 sati na času fižičkog u dvorištu škole, kada su dvojica napadača preskočila ogradu, a zatim D.K. tukli palicom i povredili oštrim predmetom.

Iz OŠ “Sveti Sava” u Bačkoj Palanci još se nisu oglasili povodom ovog slučaja.

telegraf.rs

5 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Kaćanin
13/04/2022 11:45

Gde je profesor bio za to vreme?

Sinisa
13/04/2022 14:08
Reply to  Kaćanin

A gde obezbedjenje?

A joj
13/04/2022 14:53
Reply to  Sinisa

Obezbedjene po skolama je uglavnom 50+ sta oni mogu da urade da se deru prestanite

Mićo
13/04/2022 20:11
Reply to  A joj

akozvano obezbedjenje nema prava fizički da reaguje uopšte!!! >Tačno se znaju ovlašćenja i to nema veze sa godinama starosti radnika obezbedjenja. >T

Zita
13/04/2022 22:52
Reply to  A joj

A sta moze profesor? Isto samo da se dere prestanite. Po novom ako se profesor umesa u tucu bude krivicno gonjen. Mora da ode do direktora pa da se zove policija. A ovi se ubise u medjuvremenu ali sta sad, to su pravila.