Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

U humanitarne svrhe građani prodaju svoje ručno rađene proizvode, kolače, nove ili stare stari, ali Novosađani to rade i malo drugačije. Naime, za malu Anđeliju Jaranović Detelinarci će krajem meseca organizovati tetoviranje u humanitarne svrhe. 

Za NS Uživo portal organizatorka akcije Maja Radaković istakla je da će događaj odigrati krajem meseca i ako bude zainteresovanih trajaće i nekoliko dana. Tetoviranje će se održati u tattoo studiju Brkovy. Ovo nije prva akcija tetoviranja u humanitarne svrhe, led je probijen u januaru 2021. godine.

-I ovog puta svi zainteresovani će moći da istetoviraju simbol sreće, detelinu, ali i anđeoska krila, jer se novac prikuplja za malu Anđeliju. Cena je kao prošlog puta, 1000 dinara, gde će 500 dinara ići na račun Anđelije, a ostatak novca na materijal za tetoviranje tattoo salona “Brkovy”- istakla je organizatorka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tattoo Brkovy (@tattoo.brkovy.ns)

Za one koji nemaju hrabrosti, ili ne žele da se tetoviraju, biće postavljena kutija za ostavljanje priloga.

Humanitarno tetoviranje održaće se 27. i 28. maja, sa početkom u 12.00 časova a trajće do 19.00 časova, u tattoo studiju “Brkovy”

Zakazivanje je obavezno na broj telefona 060/140-26-28 ili na društvenim mrežama
FB: Tattoo Brkovy Novi Sad / Insta: tattoo.brkovy.ns

Detaljnom dijegnostikom Anđeliji je uspostavljena dijagnoza cerebralne paralize. Odmah nakon uspostavljanja dijagnoze krenula je na fizikalne tretmane. Još uvek ne hoda, ne sedi samostalno i ne puzi. Zbog spazma leva noga joj je kraća 1,5 cm. Sredstva su joj potrebna za specijalističke i kontrolne preglede, za operativne zahvate, za rad sa fizioterapeutom i logopedom, za rehabilitacije u banjskim uslovima, laboratorijske analize, ortopedska pomagala, robotiku, fizikalne tretmane i smeštaj.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments