Foto: Pexels

Dnevni horoskop za 3. oktobar 2022, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 3. oktobar 2022. godine je u znaku lepih vesti, konačno dolazi ono što ste dugo čekali. Ovo može potpuno da promeni vaše planove, izgleda da je pred vama novi početak. Savet je da ne brzate sa odlukama, imate veliku podršku od partnera.

BIK

Danas izbegavajte konflikte, burne i ishitrene reakcije. Nesuglasice na poslu mogu lako da ih prouzrokuju, ali potrudite se da iznesete argumente koje niko neće moći da vam ospori. Krajem dana možete očekivati novčani dobitak, u ljubavi je sve kako treba.

BLIZANCI

Napeti ste, zbog gomile obaveza osećate tenziju i konfuziju. Savet je da današnje zadatke odložite za neki drugi put, greške mogu da vas koštaju. Bolje pronađite hobi ili vreme provedite u krugu bliskih osoba. Prijaće vam jedno novo poznanstvo.

RAK

Želite da idete glavom kroz zid, ali to ovoga nije najbolja opcija. Poslušajte savet muške starije osobe, može vam mnogo pomoći. Privlači vas jedna poslovna ponuda, a činjenica je da bi vam promena prijala. Spremite se za sukob sa partnerom, fali mu vaša pažnja!

LAV

Trebalo bi da povedete računa o troškovima, rasipanje vam neće doneti dobro u ovom trenutku. Potrudite se da ne trošite na nepotrebne stvari, uštedite što više možete. Privlači vas osoba koja živi blizu vas, a danas možete očekivati njen poziv.

DEVICA

Dnevni horoskop za 3. oktobar 2022. godine vam predviđa brojne prepreke kada je posao u pitanju. Obratite pažnu na osobu koja se nedavno priključila vašem timu. Ne srljajte u problem, ostvarićete sve što ste zamislili. Ljubav cveta!

VAGA

Željni ste odmora, avanture, predaha! Ovo je idealan dan da vreme provedete u prirodi ili dalje od mesta u kom živite. Raspoloženi ste za sve izazove, a jedan vam može doneti zbližavanje sa osobom suprotnog pola. Drage Vage, izgleda da se smeši nova ljubav!

Foto: Yoair Blog

ŠKORPIJA

Promene na polju posla donose zadovoljstvo, mir i uspeh! Isplivaćete iz finansijskih problema, samo zasucite rukave i prionite na posao. Imate mnogo udvarača, a vas baš privlači osoba koja je “zabranjena”. Pazite na tajni odnos koji gradite i gde se krećete.

STRELAC

Tvrdoglavi ste, ali danas bi trebalo to da batalite. Niste uvek u pravu, prihvatite mišljenja kolega, jer danas je dan za pravljenje kompromisa. U ljubavi sve cveta, ali ne zadugo. Moguće je da treća osoba ozbiljno preti vašem odnosu sa partnerom.

JARAC

Ne tražite prečice da biste postigli ono što želite. Ako imate cilj i ne ide vam kako treba, znači da treba dodatno da se preselite. Odličan dan za potpisivanje ugovora, velike kupovine ili one koji traže novo mesto stanovanja. Bivša ljubav misli na vas.

VODOLIJA

Možda su vaši rezultati u poslu znatno slabiji nego ranije, ali to ne sme da vas pokoleba. Vraćate se u punom sjaju i biće sve onako kako želite. Danas vas očekuje ozbiljan razgovor sa partnerom, želi da pređete na viši nivo.

RIBE

Dnevni horoskop za 3. oktobar 2022. godine vam predviđa razočaranje od osobe od koje ste najmanje očekivali. Čini se da vam zavidi na onome što ste postigli, a danas će svi problemi isplivati na površinu. Skupite snage i spremite se za bolje sutra!

mondo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments