Foto: Pexels

Dnevni horoskop za 13. oktobar 2022, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 13. oktobar 2022. godine prognozira užurban dan za Ovnove. Dodatni posao će vam malo poremetiti planove. Pritisak koji osećate zbog posla prenosite na porodicu. Napravite predah. Uzimajte vitamine.

BIK

Posložite stvari na poslu, nešto vam promiče a nikako da uvidite šta je to zbog čega sav vaš napor pada u vodu. Potrebno je da se bolje organizujete. Držite na oku partnera, on želi da vam pokaže da je usvojio sve kritike, ali ste sumnjičavi. Problemi sa glavoboljom.

BLIZANCI

Danas ste posebno raspoloženi. Problemi sa kojima se na poslu suočavate su rešivi, a sada shvatate i šta da radite i pomognete sebi. Popodne se posvetite porodici. Nedostaju vam opušteni trenuci u društvu osoba koje vas vole. Više se krećite.

RAK

Mogući su novčani problemi. Neočekivani kvarovi u kući iziskivaće da posegnete za “štekom” ili kreditnom karticom. Nemojte da se nervirate, ovo je situacija koju ne možete da kontrolišite. Razmislite o dodatnom poslu. U ljubavi “mirno more”.

LAV

Upali ste u rutinu na poslu, bezvoljni ste i čekate samo da se radni dan završi. Motivaciju potražite u hobiju. Zapostavili ste sebe, zato se osećete preplavljeno obavezama. Potrebno je da rešite odnos sa članom porodice. I to je izvor vašeg nezadovoljstva. Više spavajte.

DEVICA

Dnevni horoskop za 13. oktobar 2022. godine predviđa Devicama dan natrpan obavezama. Ali, vi sve stižete. Dobro se osećate, puni ste elena i prepuni kreativnih ideja. Zapostavili ste ljubav. Dozvolite osobi iz radnog okruženja da vas oduševi. Više vežbajte.

Foto: Rawpixel/Freepik

VAGA 

Previše ste ležerni na poslu, manji uspeh vas je opustio i sada ne pokazujete dobre rezultate. Saberite se. Osećanja koja gajite prema osobi sa kojom radite vas ometaju da situaciju realno sagledate. Flert je samo zabava, a da li je to ono što želite? Noge su osetljive.

ŠKORPIJA

Pokazujete sjajne rezultate i nadate se povišici. Strpite se još malo, nije još vreme za ozbiljne razgovore. Škorpije koje se bave kreativnim radom imaju šansu za unosan posao. Ljubav vam sada nije na pameti. To nije razlog da se povučete iz društvenog života. Moguća zubobolja.

STRELAC

Čuvajte se ženskih osoba sa kojima sarađujete. Ljudi iz straha najčešće prave greške i srljaju. Prijaće vam druženje sa prijateljima i voljenom osobom. Potreban vam je neko ko vas razume i ko će objektivno da sagleda situaciju u kojoj se nalazite. Povedite računa o ishrani.

JARAC

Povežite se sa ljudima koji bi mogli da vam daju korisne savete u vezi sa novcem. Trošite preko svake granice, a zima i računi tek stižu. Ljuti ste na partnera jer vas ne podržava, makar ne onako kako biste želeli. Budite blagi, samo ne zna kako da vam priđe.

VODOLIJA

Pokažite inicijativu na poslu, možete mnogo više od onoga što pokazujete. Moguć je priliv novca, stiže naplata za neki posao koji ste nedavno završili. Ostavite pare sa strane i iskoristite ih za svoj užitak, najbolje putovanje. Smanjite unos hleba.

RIBE

Dnevni horoskop za 13. oktobar 2022. godine savetuje Ribama da poslože svoje obaveze i postupaju po planu. Ne dozvolite da vas drugi izbace iz koloseka. U ljubavi je sve idilično. Nemojte da kvarite romansu svojim nesigurnostima.

mondo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments