Foto: kurir.rs

Pročitajte dnevni horoskop za 24. avgust 2022. godine!

Ovan

Dnevni horoskop za 24. avgust 2022. godine vam predviđa sitne nesuglasice sa bliskim poslovnim saradnicama. Saslušajte tuđe ideje, mogu da vam donesu više koristi nego što mislite. U ljubavi sve teče kako treba, posvetite više pažnje partneru.

Bik

Danas ste puni elana i spremni za nove izazove i poduhvate! To će vam pomoći da ostvarite zacrtano, ali nemojte previše da otkrivate svoje planove. Razočaraće vas jedna osoba jer nije iskrena prema vama. Iznenadiće vas poziv osobe suprotnog pola.

Blizanci

Pružate odbojnost kada je obavljanje stvari iz prošlosti u pitanju. Ako želite da izbegnete dodatne troškove i probleme, danas je idealan dan da se uhvatite u koštac sa njima. Vašu pažnju je privukla “zabranjena osoba”, ali vaša tajna može lako da postane javna tema.

Rak

Današnji dan prolazi u odmaranju, druženju i uživanju. Prijaju vam postignuti rezultati, izbegnite potpisivanje važnog ugovora. Fokusirani ste na novo poznanstvo, izgleda da je nova ljubav na pomolu. Pametno odigrajte ovog puta.

Lav

U nedoumici ste kada je posao u pitanju. Ne brzajte, moguće je da ćete danas dobiti jednu važnu poslovnu ponudu koju nećete moći da odbijete. Održavajte kontakt sa osobom iz inostranstva, zajedno možete da postignete velike rezultate. Sukob sa partnerom je neizbežan, budite iskreni prema njemu.

Devica

Dnevni horoskop za 24. avgust 2022. godine vam predviđa brojne promene kada je posao u pitanju. Dopašće vam se izmene koje se postavljaju, ali budite svesni da na taj način upadate u oči konkurenciji. Ne nervirajte se unapred. U ljubavi uživate, sve puca od romantike!

Vaga

Iscrpljeni ste, umorni i bez elana. Napravite mali predah, najbolje bi bilo da otpujete u neko mesto sa bliskom osobom. Prijaće vam da napunite baterije. Jedna osoba misli na vas, a uskoro vam sledi i slučajan susret sa njom.

Foto: Yoair Blog

Škorpija

Današnji dan je prepun brojnih iznenađenja! Uživate u popularnosti koju ste stekli, svuda ste traženi i rado viđen gost! Zbog toga možete veoma lako da profitirate! Čuvajte se osoba suprotnog pola koje ste nedavno upoznali. Ne verujte u sve što vam kažu.

Strelac

Vaši prijatelji vas ohrabruju da možete da postignete sve što želite, ali vi niste tako sigurni u to. Pomoć stiže sa neočekivane strane, koju ćete dobro zapamtiti. Partner vam zamera stvari sa kojima se nikako ne slažete, razgovarajte iskreno!

Jarac

Vreme je da zasučete rukave i prionete na posao. Pare neće pasti sa neba, zato je potrebno da uložite više truda. Čim to uradite, finansijska situacija će se poboljšati. Nedostaje vam jedna osoba iz prošlosti, možda ćete slučajno obnoviti kontakt.

Vodolija

Vaši rezultati su vidljivi na poslu, ali stiže problem koji će biti teško rešiv. Danas ostanite smireni i probajte da sve rešite komunikacijom. Vaši argumenti nadjačaće sve, ne sumnjajte u to. Ljubav vas ne zanima, ali nemojte da zanemarite osobu koja se toliko trudi oko vas.

Ribe

Dnevni horoskop za 9. avgust 2022. godine vam predviđa vest koja će promeniti vaš život! Spremite se na veliko slavlje, oduševiće vas poziv člana porodice! Fokusirani ste na privatan život, partner želi da odete korak dalje. Danas je idealan dan za priču o toj temi!

mondo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments