Foto: Pexels.rs

Pročitajte dnevni horoskop za 21. septembar 2022. godine!

OVAN

Dnevni horoskop za 21. septembar 2022. godine vam predviđa nesporazume sa ljudima iz poslovnog okruženja. Vaš cilj dosta može da ometa konkurencija, važno je da održite fokus. Danas vam prija pažnja osobe suprotnog pola, ali budite otvoreni i iskreni prema njoj.

BIK

Današnji dan donosi mnogo uspeha. Konačno ste se izborili sa gužvom u koju ste zapali prethodnih dana, a već danas možete da osetite olakšanje. Tenzija nestaje, zaslužili ste adekvatan odmor. Kada je ljubav u pitanju, danas je poželjno da otklonite svoju tvrdoglavost jer niste uvek u pravu.

BLIZANCI

Važan događaj koji očekujete i koji vas čini pomalo nervoznim, može se dogoditi upravo danas. Ne brinite, biće sve onako kako ste zamislili, a doneće vam i novčani napredak. Razmirice sa partnerom su neminovne danas, ali na svu sreću, biće kratkog trajanja.

RAK

Imate mnogo obaveza i ne znate odakle da počnete. Pokušajte da napravite bolju organizaciju i raspored, kao i da poslušate savet muške starije osobe. Ukoliko imate u planu da potpisujete važne poslovne ili ugovore vezane za nekretnine, odložite to za neki drugi dan. Ljubav cveta, sve puca od romantike!

Foto: kathleenallen.net

LAV

Sebičnost danas može da vas košta. Ne bežite od toga da pomognete nekome, moguće je da ste članu porodice više nego potrebni. Vratiće vam se višestruko, ne budite lenji. Solo status može da se “uzdrma” zbog poruke od osobe suprotnog pola, prijaju vam razgovori.

DEVICA

Dnevni horoskop za 21. septembar 2022. godine vam predviđa sukobe gde god da se nađete. Priznajte svoje greške, jer previše obraćate pažnju na sitnice koje nisu vredne. Ukoliko se žustro branite, vaš emotivni status ulazi u veliki rizik. Razmislite da li je vredno da se taj odnos završi.

VAGA

Zadovoljni ste finansijskom situacijom, ali ne zaboravljajte ljude koji su bili uz vas kada je bilo obrnuto. Danas možete da očekujete ponudu koja stiže iz inostranstva, ali dobro proverite ko vas kontaktira. Uživate u flertovanju, jedan može potpuno da vam pomuti razum večeras!

ŠKORPIJA

Vaš rad i trud neće moći da prođu neopaženo, koliko god mislili suprotno. Ne dozvolite da vas osećaj nepravde uspori, danas najviše treba da se potrudite. Očekujte mnogo pohvala i komplimenata, pa čak i kada je ljubav u pitanju. Zapali ste za oko osobi iz bliskog okruženja.

STRELAC

Nedostaje vam motivacija kada je posao u pitanju. To se odražava na ljude oko vas, čak i na vašu porodicu. Neki Strelčevi osetiće ozbiljan “zemljotres” kada je ljubav u pitanju. Mnogi će biti pred velikom dilemom i odlukom – da li prekinuti sve ili izboriti se i nastaviti.

JARAC

Danas možete da očekujete sjajnu vest koja će vas razdrmati baš kako treba! Proslavićete je u krugu porodice i prijatelja, konačno je došlo vaših pet minuta. Sve ide kako ste planirali i apsolutno zaslužujete da predahnete. Strpite se kada je ljubav u pitanju, ništa nećete postići na silu.

VODOLIJA

Danas vam svi zavide na samopouzdanju koje je evidentno, a moguće je da će upravo ono biti zaslužno za otvaranje novih vrata. Konačno rešavate stare dugove, ali to ne znači da ne treba da uštedite malo. Napravite prvi korak ako vam se neka osoba dopada.

RIBE

Dnevni horoskop za 21. septembar 2022. godine vam savetuje da vodite računa o sebi, a ne o drugima. Lepo je što želite da pomognete i budete tu za svakoga kome ste potrebni, ali sve dok to ne škodi vama. Pronađite hobi ili se posvetite fizičkoj aktivnosti, prijaće vam da razbistrite misli. Očekujte jedno iznenađenje od partnera.

mondo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments