Foto; Spititualify

Pročitajte dnevni horoskop za 9. avgust 2022. godine!

Ovan

Dnevni horoskop za 9. avgust 2022. godine vam predviđa ogroman uspeh na poslovnom planu. Saradnja od koje niste očekivali visoke rezultate, iznenada se isplatila. Prenećete sreću i na partnera, organizujte neku romantičnu večeru.

Bik

Upornost vas tera da nastavite dalje, iako osećate da ste iscrpljeni. Nemojte sve da radite “na svoju ruku”, prihvatite savet i pomoć koji vam se nude od bliske osobe. Dobićete neočekivan poziv od osobe na koju mislite u poslednje vreme.

Blizanci

Današnji dan obeležiće sumnja u poslovnog partnera. Poslušajte svoju intuciju i odložite donošenje važnih odluka ili potpisivanje bilo kakvih ugovora. Danas možete upoznati jednu osobu suprotnog pola koja će vam privući pažnju.

Rak

Danas vam svi zavide na samopouzdanju koje je evidentno, a moguće je da će upravo ono biti zaslužno za otvaranje novih vrata. Konačno rešavate stare dugove, ali to ne znači da ne treba da uštedite malo. Napravite prvi korak ako vam se neka osoba dopada.

Lav

Ukoliko osećate da ste između dve vatre kada je posao u pitanju, danas je vreme da donesete konačnu odluku. Budite iskreni i opredelite se za ono što stvarno želite. Spremite se za sukob sa partnerom, nedostaje mu pažnja.

Devica

Dnevni horoskop za 9. avgust 2022. godine vam savetuje da probate da ne obraćate pažnju na sitnice. Sve radite kako treba i ne bi trebalo da dozvolite da ste loše raspoloženi jer ste perfekcionista. Provedite dan sa porodicom, članovi jedva čekaju da im se posvetite!

Vaga

Dnevni horoskop vam predviđa lepu i značajnu vest! Ona može potpuno da promeni vaše planove, a to će vam u ovom momentu jako prijati. Ne ustručavajte se da kažete partneru šta vam sveta, razgovor sve rešava.

Škorpija

Današnji dan provedite u odmoru, uživanju i druženju sa prijateljima. Zaslužili ste slobodno vreme, jer ste u proteklom periodu dali sve od sebe što se tiče obaveza i poslovnih zadataka. Imate puno udvarača, ali strpite se za pravu ljubav.

Strelac

Malo ste se ulenjili i danas je idealan dan se ponovo pokrenete. Zapostavili ste važne osobe, zato danas zasucite rukave i prionite na posao! Partner vam sprema jedno iznenađenje, zna kako da vam popravi dan!

Foto: Yoair Blog

Jarac

Ne verujte svakome ko želi da posluje sa vama. Obratite pažnju na to ko vam je blizak samo radi koristi. Ukoliko mislite na nekoga iz prošlosti, javite se i recite to. Neće vas razočarati povratna reakcija.

Vodolija

Dnevni horoskop za 9. avgust 2022. godine kaže da zračite pozitivnom energijom i harizmom, gde god se pojavite – u centru ste pažnje. Pazite, jer bi nekome to moglo da zasmeta, pa će pokušati da vam upropasti trenutak. Tajne u ljubavnom odnosu mogu ozbiljno da vas koštaju.

Ribe

Možda ste previše strogi prema sebi, jer se više vodite razumom nego srcem. Ponekad je intuicija bolji način za donošenje prave odluke. Poslušajte savet starije ženske osobe, rešiće sve vaše nedoumice na ljubavnom polju.

mondo.rs/nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments