Foto: Pixabay

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za prvi dan u novoj godini

OVAN

Nadamo ste da ste se proveli dobro i uživali u dočeku nove godine. Ovaj dan je prvenstveno rezervisan za vaš odmor, ali i za kontakte sa prijateljima. Druženje ostavite za večernje sate kada budete imali više energije, a vreme pre toga ipak iskoristite da se opustite…

BIK

Nadamo se da ste uživali u dočeku nove godine. Verovatno je da ćete prvi deo dana provesti dosta uspavano (neki od vas i mamurno), ali popodnevni časovi su već rezervisani za vaše društvo ili za kontakt sa članovima porodice.

BLIZANCI

Više sam nego ubeđena da je doček nove godine bio u varijanti odličnog raspoloženja i pravog provoda. Trebaće vam malo vremena da se oporavite i odmorite, ali ste već od popodnevnih sati ponovo spremni za ludovanje i za izlazak sa prijateljima ili emotivnim partnerom.

RAK

Vas će tokom celog ovog dana držati raspoloženje od sinoć. Sigurna sam da ćete imati želju da nastavite sa slavljem i da ćete organizovati neki provod ili druženje. I danas vam stoji više nego dobro raspoloženje i kontakt sa osobama koje volite.

LAV

Vaš je dom ispunjen nekim dragim licima. Moguće je da ćete i danas nastaviti sa slavljem ili da ćete makar u popodnevnim satima izabrati da izađete sa društvom u neki restoran, zabavu, izlazak. U odličnom ste raspoloženju i širite pozitivnu atmosferu oko sebe.

DEVICA

Ne, drage moje Device – nemojte od trenutka kada ustanete početi da razmišljate šta je sve ono što morate uraditi i spremiti. Zadržite dobro raspoloženje od sinoć, batalite sređivanje, već se spremite i izađite sa prijateljima koji vas zovu u provod.

Telegraf

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments