Foto: Inverse

Pogledajte šta su vam zvezde priredile za danas 2. avgust.

OVAN

Nadate se da ćete uspeti da završite obaveze, jer ste napravili dobar plan aktivnosti, ali vam slede distrakcije i moraćete da žurite i prilagođavate se u hodu. Jedna osoba pozitivno reaguje na vaše udvaranje, aktivirajte se.

BIK

Dosta ste smireni u kontaktu sa osobama koje su vam poslovno bitne, iako biste u nekim trenucima „iskočili iz kože“ zbog njihovih sporosti. Povremena napetost, ali uspevate da održite balans. Flertovanje preko posla, neko obleće oko vas.

BLIZANCI

Budite fokusirani i usredsređeni i saslušajte šta je ono što se od vas zahteva. Misli su vam na desetoj strani, pa je moguće napraviti i pokoju grešku ili propust. Dajete prioritet svojim prijateljima i društvu, voljena osoba ide u drugi plan.

RAK

Pokušavate da budete racionalni i praktični po nekim pitanjima. U ovom ste trenutku suviše emotivni i promenljivog raspoloženja i lako upijate energiju okruženja. Lako vas je isprovocirati. Nedovoljna komunikacija sa voljenom osobom.

LAV

Ne dopada vam se što neko pokušava da vam nametne svoje mišljenje. Ne budite nervozni, postoje i lakši načini da se situacija reši. Dobar odnos sa voljenom osobom. Ukoliko ste sami – neko vam se može dopasti na prvi pogled.

Foto: Getty Images

DEVICA

Pravi je momenat da zatražite da vam neko uzvrati uslugu. Nema potrebe da se ustručavate i premišljate. Pokušavate da ostvarite dobru komunikaciju sa voljenom osobom, ali ste dosta nervozni i to povremeno i prenosite u odnos.

VAGA

Savladajte unutrašnje neraspoloženje i energiju koju imate okrenite ka bitnim poslovnim pitanjima. Odličan je trenutak za komunikaciju, ubedljivi ste i puni samopouzdanja. Neko vas posmatra i vi to osećate, ali se pravite da ne primećujete.

ŠKORPIJA

Saradnici na koje ste računali, odugovlače i kasne sa obavezama koje je trebalo da ispune prema vama. Ne dozvolite da vas ovo raspoloženje „uvuče“ jer možete preneti nervozu i u svoje emotivne relacije. Previše ste okupirani poslom.

STRELAC

Okupirani ste razmišljanjima kako da popravite jedan dogovor ili poslovnu saradnju. Vaše su ideje odlične, ali možda još uvek nije pravi trenutak da ih izložite. Potrebno je da budete otvoreniji u komunikaciji sa voljenom osobom.

Foto: Goop

JARAC

Bitno vam je da započnete dogovore sa osobama sa kojima biste želeli da ostvarite jaču saradnju. Odlično je vreme za aktivaciju, nema razloga za bojazan i strahove. Sa partnerom nešto napetije situacije, ali lako dolazite do rešenja.

VODOLIJA

Sa velikim nestrpljenjem očekujete vesti ili informacije i možete biti prilično razočarani ako ovo ne bude ono što ste vi priželjkivali. Pomalo ste psihički iscrpljeni i možda nećete moći da budete dovoljno aktivni i raspoloženi pri susretu sa partnerom.

RIBE

Vreme je da se više aktivirate oko jedne saradnje. Potrebno je ugovoriti dodatne uslove. Rezultati će biti promenljivi, pa nemojte očekivati previše. Uradite ono što je do vas. Veliki emotivni zanos i nežnost u odnosu sa voljenom osobom.

telegraf.rs/nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments