Foto: YouTube screenshot/RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal
Konstrakta, srpska predstavnica na Eurosongu, ove subote nastupiće na HTV1 u šou programu emisije “Zvezde pevaju” u kojoj će takmičarski parovi pevati pop i rok numere. Umetnica će na HTV-u otpevati svoj hit “In corpore sano” s kojim će se u maju predstaviti na Eurosongu u Torinu, takmičenju na kojem joj mnogi predviđaju visok plasman.

Konstrakta u Hrvatsku dolazi sa svojim lavorom i peškirima. Upravo to su rekviziti izuzetno važni za njen nastup, jer, podsetimo, ona na samoj sceni, dok ponavlja “Umetnica mora biti zdrava”, u lavoru pere ruke koje potom briše belim peškirima.

Konstrakta po Evropi, gde poput većine evrovizijskih izvođača trenutno promoviše svoju pesmu, putuje s keramičkim lavorom, peškirima i, pretpostavljamo, kremom za ruke koje već moraju poprilično “da pate” nakon tolikih pranja.

Na evrovizijskim kladionicama, na kojima vode pesme Ukrajine, Italije i Švedske, Konstrakta trenutno drži solidno 15. mesto. Ilustracije radi, hrvatska Mia Dimšić s “Guilty Pleasure” je na 33. mestu, što je opet bolje od Crne Gore (35. mesto), Slovenije (38. mesto) ili Severne Makedonije koja je na posljednjem, 40. mestu kladionica.

b92.net/nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments