Foto: Hotel Pupin / Ustupljene fotografije

Izložba najlepših fotografija Pupinove palate i svečana dodela nagrada najuspešnijim autorima održana je sinoć u restoranu Hotela Pupin u Novom Sadu.

Na konkurs za najlepšu fotografiju pristiglo je preko 150 fotografija iz cele Srbije, a najboljih 50 je izloženo, rekao je direktor Hotela Pupin Milosav Dunjić.

Foto: Hotel Pupin / Ustupljene fotografije

– Iskoristio bih priliku da vas pozdravim sve u ime kompanije Galens invest i u ime Hotela Pupin u kome se nalazimo. Takođe bih pohvalio naš marketing tim koji je čitavu izložbu organizovao, osmislio i dao temu učesnicima da budu kreativni – dodao je Dunjić.

Kako je naveo, Pupinova palata je još od samog početka izgradnje privlačila veliku pažnju, pa su mišljenja bila oprečna da li je jednom takvom objektu mesto ovde ili nije.

– Sada smo svedoci da Pupinovoj palati apsolutno jeste mesto u centru grada i da je postala jedan od modernijih simbola Novog Sada. Takođe, privukla je pažnju velikih domaćih i inostranih kompanija. U Pupinovoj palati su sedište pronašle kompanije poput Kontinentala, odnosno njihovog IT inženjeringa. Pored toga, svoje mesto su u Pupinovoj palati našle mnoge kompanije, banke, a moram da pomenem i naš hotel Pupin koji je kategorisan sa pet zvezdica, a koji je sa svojim dobro poznatim konceptima Kalem i Zak zauzeo značajno mesto na gastronomskoj mapi Novog Sada – dodao je direktor.

Foto: Hotel Pupin / Ustupljene fotografije

Moderna arhitektura i bogato nasleđe

Pupinova palata je zahvaljujući autentičnoj strukturi, jedinstvenom izgledu i lokaciji često ispred objektiva turista i građana Novog Sada. Konkurs za najlepšu fotografiju Pupinove palate trajao je dve nedelje, a nagrade za najbolje fotografije dobila su tri učesnika.

Treće mesto zauzeo je Nenad Lazić, drugo mesto Milica Stojkov, a prvo mesto Predrag Rajić.

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Tantor
20/11/2022 13:39

Simbol unistavanja Novog Sada. Pozdrav kolegama umetnicima, prodali ste se jeftino.