Foto: pixabay.com
Druga rata za uplatu godišnjeg poreza na imovinu za 2022. godinu dospeva 16. maja, a tim povodom članica Gradskog veća za budžet, finansije i investicije Adrijana Mesarović obaveštava obveznike – fizička lica, preduzetnike i pravna lica da blagovremeno izmire svoje obaveze.

– Redovnim i blagovremenim izmirivanjem poreza obveznici izbegavaju obračun i naplatu zakonom propisane kamate zbog kašnjenja uplata, a istovremeno takvim odgovornim odnosom prema zakonskim rokovima za plaćanje poreza, zajedno doprinosimo bržem i kvalitetnijem razvoju našeg Grada – rekla je članica Gradskog veća za budžet, finansije i investicije Adrijana Mesarović i skrenula pažnju građanima da je uz rešenja kojima je utvrđena obaveza poreza na imovinu za 2022. godinu dostavljena i instrukcija za uplatu, odnosno uplatnice, kako bi se poreskim obveznicima olakšao način izmirenja poreske obaveze.

Sve potrebne informacije, savete i stanje na računu poreza na imovinu za fizička lica od Gradske poreske uprave kao servisa u službi građana i savetodavnog organa, mogu se dobiti na šalter sali Gradske poreske uprave na adresi Vojvođanskih brigada 24-26 za koju je omogućeno elektronsko zakazivanje termina, na šalter mestu GPU u prostorijama JKP „Informatika” na adresi Bulevar Slobodana Jovanovića 15, kao i na Info pultu Gradske poreske uprave u TC Promenada. Građani informacije mogu dobiti i putem telefona na sledeće brojeve 021/6616 – 114 (dežurni inspektor za fizička lica), 021/4871 – 751 i 021/4871 – 707.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments