Foto: Ustupljena fotografija

Prva rata (akontacija) naknade za odvodnjavanje za fizička lica dospeva 15. februara, ali će obveznici zbog prazničnih dana biti zaduženi 17. februara

U rešenjima za prošlu godinu obveznicima piše da su do dobijanja novih rešenja dužni da plaćaju akontacije u visini poslednje prošlogodišnje rate.

Obveznicima koji su dostavili svoje kontakt podatke, kao i u prethodnom periodu, stići će SMS poruka kao podsetnik da dospeva prva ovogodišnja rata naknade za odvodnjavanje.

Osnovne informacije o plaćanju naknade obveznici mogu dobiti pozivanjem korisničkog servisa na broj 0800 21 21 21. Pozivi su besplatni i vremenski ograničeni.

nsuzivo.rs

3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Joca
15/02/2023 13:55

koje prošlogodišnje rate od 2015 do danas 2023 nikakvo rešenje. Izvinjavam se mnogo neradnicima ALI tako je

Peric milica Dragan Zvizdar opstina UB
16/02/2023 09:41

Kako da vam platim kada ne koristim nikakvo odvodnjavanje.Prvo ne slazu se velicine parcele za koju trazite da platim ,drugo nemam vocnjak,vinograd pa ni kvadratura kucevnog placa a sve ovo ste naveli da treba platiti.Do sada nisam dobijao da to placam a od jednom ja vama za proslu godinu dugujem 4000 din plus za ovu god.Kada dobijem objasnjenje za ove nepostijece parcele koje ste naveli tada cu otici kod presednika Darka Glisica da vidimo zasto uzimate ljudima novac.

Deda Steva Banatski
17/02/2023 07:59

Ovaj porez je nešto što apsolitno ne razumem. Kao prvo on je veći nego porez na i ovinu, što je apsurd, drugo rešenja na stižu na vreme, a objašnjenja su blago rečeno tuga. Šamaranje sa naplatom kamata , i to na neke račune koji ne ” liče” naosnovne račune je priča za sebe, a posebno ona ujdurma kada idu po raznim mestima i objašnjavaju zašto je šta ” tako”.
Ej ljudi dajte se u pamet i radite svoj posao kako treba, jer ovo na sve liči samo ne liči na pravi porez.