Večeras oko 1 sat iza ponoći. izbio je požar u Ulici Jovana Subotića u jednom od napuštenih objekata u dvorištu stambene zgrade.

Požar je zahvatio ceo objekat u kom su boravila tri beskućnika. Dva lica bezbedno su izašla dok je jedno skočilo sa prozora preneli su mediji.


Kako je preneo portal 192.rs, policija, vatrogasci i hitna pomoć došli su do lica inicijala O.S, koje je iskočilo kroz prozor bežeći od požara. Lice je zadobilo povrede, ali se nalazilo na nepristupačnom mestu, pa se do njega moralo stići kroz dvorište gimnazije u Njegoševoj ulici koje je bilo zaključano. Policija je uz pomoć građana uspela da dođe do lica, i da ga preda hitnoj pomoći, piše na ovom portalu.

Kako se navodi, najverovatnije se radi o starijem licu beskućniku koji je u objektu živeo sa još dva lica, koja su bezbedno napustila isti.

Zbog predostrožnosti evakuisana je zgrada koja je naslonjena na ovaj objekat, a niko od stanara nije povređen. Na terenu je bio veliki broj vatrogasaca i policije, kao i ekipa hitne pomoći.

nsuzivo.rs

 

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Jelena
14/01/2022 12:06

Ne mogu da skonatm koja je to kuca u Jovana Subotica?

Ivana
14/01/2022 14:23
Reply to  Jelena

Ne vidi se sa ulice. Pored kuce je stambena zgrada, sa ulice je zelena fasada, a u dvoristu je crvena fasadna cigla. Kad se ide iz centra, sa desne strane pre semafora, preko puta pozorista.