Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Danas će u Srbiji biti minimalna jutarnja temperatura od 5°C do 9°C, a maksimalna od 12°C u Vranju do 19°C na severu Srbije.

Srbija: U sredu u većini predela suvo sa sunčanim periodima uz malu do umerenu oblačnost. Samo će na krajnjem jugu i jugoistoku Srbije biti oblačno u prvom delu dana uz moguću slabu kišu na tom području. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 5°C do 9°C, a maksimalna od 12°C u Vranju do 19°C na severu Srbije. Uveče suvo.

Beograd: U sredu suvo sa sunčanim intervalima i slabim dnevnim razvojem oblaka. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura oko 9°C, a maksimalna 18°C. Uveče suvo.

Niš: U sredu promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i moguće malo kratkotrajne slabe kiše. Vetar slab severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura oko 8°C, a maksimalna do 16°C. Uveče suvo.

Užički region: U sredu suvo sa sunčanim periodima uz malu do umerenu oblačnost. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 5°C do 8°C, a maksimalna od 17°C do 18°C. Na Zlatiboru i Tari sunčani intervali i najviše do 11°C na 1000 mnv.

Vojvodina: U sredu suvo sa sunčanim periodima uz malu do umerenu oblačnost. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 5°C do 8°C, a maksimalna od 17°C do 19°C. Uveče suvo.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Novi Sad: U sredu suvo sa dužim sunčanim periodima i slabim dnevnim razvojem oblaka. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura oko 6°C, a maksimalna oko 18°C. Uveče suvo.

Subotica: U sredu suvo sa dužim sunčanim periodima i malo oblaka. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura oko 5°C, a maksimalna oko 18°C. Uveče suvo.

Vreme narednih dana:

U četvrtak toplije nego u sredu uz umerenu oblačnost i sunčane intervale. U većini krajeva biće oko 20°C tokom dana. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 3°C do 9°C, a maksimalna od 17°C u Vranju do 22°C u Loznici i Valjevu. Uveče suvo. U petak sunčano i još toplije, u svim krajevima iznad 20°C, ponegde blizu 25°C. U subotu prolazno naoblačenje sa malo kratkotrajne kiše i nekoliko stepeni niža temperatura nego u petak. U nedelju toplo, ali uz naoblačenje krajem dana. U ponedeljak zahlađenje sa kišom.

mondo

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments