Montop preduzeće, koje se bavi izgradnjom električnih i telekomunikacionih linija i sistema, posetilo je novosadsku osnovnu školu “Žarko Zrenjanin” i uručilo donaciju od deset kompjutera. Ovu školu trenutno pohađa čak 1416 đaka, a onim starijima nova oprema svakako će dobro doći u daljem napredovanju i školovanju.

-Donacija će mnogo pomoći učenicima i nastavnicima jer sva oprema datira iz više godina unazad, a zahtevi su mnogo veći i programi su komplikovaniji te zahtevaju novu tehnologiju. Ovih deset računara koje smo dobili donacijom Montopa su računari nove tehnologije- istakao je Žarko Mušicki, direktor škole.

On je naglasio da se trude da rade svoj posao profesionalno i da ostanu u lepom sećanju roditeljima i učenicima. Donaciju su ispred Montopa dodelili Marko Bosanac, predsednik kompanije i Dragan Dakić, direktor.

-Praksa se pokazala da imamo uspeha u tome. Vrate nam se učenici kao uspešni ljudi, porodični ljudi, čak upisuju i svoju decu. A dolaze i kao donatori ove škole- dodao je Mušicki.

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments