Luksemburška strela sa CIA otrovnim premazom još jednom je odapeta ka omiljenoj joj meti – pravoslavlju!

 

Sramni serijal “Junaci doba zlog” koji je započeo pokojni novinar Slaviša Lekić,  prepoznatljiv po svom autošovinizmu, a nastavila Jovana Polić , emituje se na televiziji N1. Svojim  strašnim I besramnim klevetama, primitivnim uvredama i prizemnim lažima udarili su i na vladiku bačkog Irineja Bulovića. Bljuvotine emitovane na ovoj televiziji, koja je usko povezana sa američkom obaveštajnom agencijom, samo pokazuje da su  napad na vladiku Irineja Bulovića iskoristili  za napad na Srpsku pravoslavnu crkvu, varujući narod i duhovno  nasleđe, što im je bio I krajnji cilj.  Koristeći gebelsovske metode pokušavaju da  satanizuju ceo srpski narod I pravoslavne vernike.

Interesantno je da su  napadi inače brutalniji nego ikada pre, dolaze u momentu kada nas ponovo ucenjuju oko Kosova i Metohije i kada smo meta sramnih pritisaka zbog mudre i neutralne državne politike uprkos svim pritiscima s kojima se suočavamo. Ono što televizija N1 i stručnjaci iz Lenglija ne znaju, a vladika Irinej i narod znaju, jeste da je pravoslavlje preživelo Osmanlije, ustaški pogrom, komuniste, NATO bombe, pa će gotovo sigurno preživeti i ove luksemburške strele.

Na kraju krajeva, uprkos svim sličnim  udarcima, SPC uživa ogromno poverenje naroda, dok je N1 drag samo u kući Šolaka i Đilasa.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments