Foto: Profimedia
Dženifer Lopez nedavno je nastupila u duetu sa “svojim omiljenim duetskim partnerom ikada”, a reč je o njenoj transrodnoj kćerki Emi koja ima 14 godina.

Dobitnca Gremija nastupila je u četvrtak na stadionu Dodgers u Los Anđelesu. Odevena u zelene pantalone visokog struka, top i ogrtač sa pernatim detaljima, publici je najavila posebnog gosta koristeći zamenicu “oni/njih”.

Foto: notchrisvilla

“Zadnji put smo zajedno nastupali na stadionu velikom poput ovog i od tada tražim od njih da stalno pevaju sa mnom, ali oni neće. Dakle, ovo je vrlo posebna prilika. Oni su jako, jako zaposleni. Rezervisani. I skupi”, našalila se pevačica.

Zatim je nastavila: “Koštaju me kad izađu, ali vrede svakog penija jer su moj omiljeni duetski partner svih vremena. Pa ako ćeš mi ugoditi’, rekla je glumica pozvavši kćerku Emi na pozornicu.

Emi se pojavila u jarko ružičastom kompletu koji se sastojao iz košulje kratkih rukava i bermuda koje je uparila sa čarapama u istoj boji i crnim gležnjačama. Na glavi je nosila kačket.

Na događaju humanitarnog karaktera, majka i kćerka izvele su pesmu “A Thousand Years”, a tom prilikom Emi je imala mikrofon u duginim bojama.

Mnogi su na društvenim mrežama podelili snimak njihovog performansa, pohvalivši Dženifer jer je pred svima, i “s velikom dozom ljubavi”, izrazila podršku svom detetu.

“Najbolji roditelji podržavaju svoju decu”, jedan je od komentara.

Izvor: b92/nsuzivo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments