Foto: Prinscreen

U tajnosti je u Beogradu počelo snimanje nastavka kultnih “Munja”. Naša ekipa pre dve večeri zatekla je u Železniku na setu Maju Mandžuku kako snima svoje prve kadrove.

Glumici godine ništa ne mogu, iako je od prvog dela prošlo više od 20 godina. Nastavak ostvarenja Radivoja Raše Andrića nosi naslov “Munje opet”, dok je za scenario bio zadužen Srđan Anđelić.

Foto: Kurir Sport/Aleksandar Knežević

Originalnu glumačku postavu ove urbane komedije, čije su fore ušle u svakodnevni žargon, činili su Boris Milivojević, Sergej Trifunović, Maja Mandžuka, Nikola Đuričko, Zoran Cvijanović i Nebojša Glogovac, koji je preminuo 2018. godine. Snimanje se očekuje ovog leta. – Trebalo bi da se pojave isti glumci koji su bili u prvim “Munjama”, osim, naravno, našeg prijatelja Glogovca, ali i on će se pojaviti, samo ne mogu da otkrijem kako. On nam je u srcima, pa će biti i u filmu – najavljuje Raša Andrić za BBC na srpskom.

Foto: Ana Paunković

Očekuje se da iz Amerike na snimanje dođe i Nikola Đuričko. U drugom delu kod Radivoja Raše Andrića igraće ponovo lik Gojka Sise.

kurir.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments