Foto: Air Serbia, Instagram/screenshot

Er Srbija i Katar ervejz potpisali su sveobuhvatan kod-šer ugovor koji će, počev od 1. februara ove godine, omogućiti putnicima jednostavnija putovanja na više od 40 destinacija u okviru mreža srpskog i katarskog nacionalnog avio-prevoznika, saopštila je Er Srbija.

Kao deo te saradnje, Er Srbija će staviti svoju oznaku na direktne letove Katar ervejza između Beograda i Dohe, kao i na letove za različite destinacije pored Dohe, kao što su Adelejd, Baku, Brizbejn, Tbilisi, Ho Ši Min, Hongkong, Melburn, Muskat, Najrobi, Pert, Sejšeli, Singapur i Sidnej.

Po pribavljanju neophodnih odobrenja i kada se steknu svi uslovi, Er Srbija planira da stavi svoj marketing kod i na direktne letove Katar ervejza do Bangkoka, Kejptauna, Johanesburga, Puketa, Seula, Tokija, Jerevana, Zanzibara i mnogih drugih destinacija, saopštavaju iz ove kompanije.

Katar ervejz trenutno obavlja pet nedeljnih letova između svog sedišta u Dohi u Kataru i Beograda. Kod-šer sporazum omogućiće veliki broj novih, uzbudljivih destinacija za njihove putnike koji žele da uz samo jednu rezervaciju putuju u evropske države kao što su Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Slovenija i druge destinacije do kojih leti Er Srbija.

Danas.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments