Izvor: Profimedia
Najplaćenija britanska manekenka Kara Delevin nedavno je viđena na aerodromu u potpuno neprepoznatljivom stanju. Mnogi nagađaju da je morala biti pod uticajem opijata jer je jedva stajala na nogama, a kada više nije mogla da izdrži, u čarapama je sela na klupu.

30-godišnja Cara nekada je bila glamurozna manekenka, a sada je sve više na meti kritika.

Nedavno je njena najbolja drugarica, glumica Margo Robi, viđena kako u suzama izlazi iz kuće, a iako se ne zna tačan razlog njenih suza, mnogi veruju da je razlog Cara.

Inače, prijatelji je već neko vreme maltene teraju da potraži stručnu pomoć. Manekenka se dugi niz godina bori sa psihičkim problemima, a alkohol i stalna promena muških i ženskih seksualnih partnera joj u tom procesu ne pomažu.

Izvor: Profimedia

Cara je nedavno otvoreno priznala da se bori sa ogromnim stresom i problemima mentalnog zdravlja. Priznala je i da joj nije bilo lako da odrasta uz majku koja je bila zavisna od heroina. Pored svih ovih poteškoća, dijagnostikovan joj je i bipolarni poremećaj.

“Svako ima nešto kroz šta prolazi sa svojom porodicom. Osećam da je moj život bio veoma stresan, jer je bilo dosta haosa, nisam bila sigurna da li su neki ljudi dobri ili ne”, rekla je ona.

Nedavno, tokom televizijskog nastupa, sve vreme se nekontrolisano tresla.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Tonight Show (@fallontonight)

 

Iako nije izričito rekla “ne” stručnoj pomoći, navodno pokušava na sve načine izbjeći terapije.

net.hr

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments